5 Mayıs 2024 , Pazar
Ana Sayfa / Bölgesel / CTO OLAĞAN MECLİS TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ…

CTO OLAĞAN MECLİS TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ…

Meclis Başkanı Halil Eygi başkanlığında Gerçekleşen toplantıda Ceyhan’ıda etkileyen deprem felaketinde etkilenen diğer il ve ilçelere yapılan yardımlar, bundan sonrası için yapılabilecekler görüşüldü.
Meclis toplantısında yapılan ve yapılması planlanan çalışmalarla ilgili istişareler yapıldı.
Ceyhan Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Can, Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri ve Meslek Komite Başkanları katıldı.Gerçekleştirilen çalışmaların değerlendirildiği toplantıda açılış konuşmasını Meclis Başkan Halil Eygi yaptı.Eygi, toplantının hayırlı olması temennisinde bulundu.
Ceyhan Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Can, yönetim olarak yaptıkları çalışmaların neticelerini aldıklarını söyledi.Meclisin her bir üyesinin kendilerinin çalışma ekibi olduğunu vurgulayan Can,“Hangi sektör olursa olsun meclis üyelerimiz; konusunda uzman, kendi sektörünü temsil eden ve bizimde ciddi çalışma partnerimiz olan kişilerdir.Dolayısıyla bizler ne kadar güçlü olursak Ticaret Odası da o kadar güçlü olur.Hangi sektörün sorunu olursa olsun tüm komitelerle beraber biz bu sorunları gücümüzün yettiği ölçüde çözmek için gayret ediyoruz” şeklinde konuştu.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir