17 Mayıs 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Çöp evde bulduğu babasını hastaneden çıkarttı…

Çöp evde bulduğu babasını hastaneden çıkarttı…

 Adana’da babasını bir deri bir kemik halde çöp evde bularak hastaneye kaldıran genç adam, hastanede tedavisi tamamlanan babasını başka bir yere yerleştirdi. Babasının tıraşını da yapan genç, “Tek isteğim babamın iyi bir yerde bakılması. Onu bakım evine yatıracağım” dedi.

Tedavinin ardından babasını hastaneden çıkaran genç adam, onu başka bir yere yerleştirdi ve saçını sakalını keserek bakımını yaptı.
Burada gazetecilere konuşan Özgür Kapılı, “Dün babamı o evden alarak hastaneye kaldırdım. Yatak yaralarıyla ilgili tedavisi uygulandı. İlk anda çok kötü durumdaydı. Yıkadık temizledik. Elimden geldiğince babamın yanındayım. Suç duyurusunda bulunduk. Babamın raporu çıktıktan sonra güzel bir bakımevine yerleştirmek istiyoruz. Sürekli serum ve ek gıda alması gerekiyor. Şuanda daha huzurlu. Biz 4 kardeşiz. İkiz erkek kardeşimle birlikte Bodrum’da çalışıyorduk. Haberi alır almaz babamın yanına geldik. 2 kız kardeşim babamızla ilgilenmiyor. Annem vasi olmasına rağmen kendisi ortada yok. Buradan kız kardeşlerime sesleniyorum. ‘Babanız burada siz neredesiniz. Nasıl vicdanınız rahat’. Tek isteğim babamın iyi bir yerde bakılması. Onu bakım evine yatıracağım” dedi.

‘Sözün bittiği yerdeyiz’

Mehmet Kapılı’nın kız kardeşi Emine Özkan da, “Sözün bittiği yerdeyiz. Kim ister kardeşinin bu duruma düşmesini. Biz televizyonda haberlerde gördüğümüzde içimiz sızlıyordu. Eşinin bizle arası önceden çok iyiydi. Ama bu saatten sonra kimseye iyi demeyeceğim. Abim bu duruma düştükten sonra hepimizi uzaklaştırdı” ifadelerini kullandı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir