29 Nisan 2024 , Pazartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Çocuklar, İngilizce müzikal sahneledi…

Çocuklar, İngilizce müzikal sahneledi…

 İngiliz kültürünün renkli dünyası, Türkiye’de sahne sanatlarıyla buluşmaya devam ediyor. Son olarak, Adana’da özel bir okulda düzenlenen  etkinlikte, “Go Fish” adlı İngilizce müzikali sahne aldı ve izleyicilere unutulmaz bir deneyim yaşattı.

ÖĞRENCİLERİN MOTİVASYONUNU ARTIRDI

Müzikalde, 4.sınıf öğrencilerinin başarılı performansları dikkat çekti. Özellikle, Uğur Ulaş Ulaştırıcı’nın sahnedeki enerjisi ve yeteneği, seyircilerden büyük alkış aldı. Uğur Ulaş Ulaştırıcı, karakterine can verirken İngilizce dilindeki ustalığıyla da hayranlık uyandırdı. Etkinlik, katılımcılara ders dışı ortamlarda İngilizce kullanımını teşvik etmek amacıyla düzenlendi. Sahnedeki performanslar, hem eğlenceli bir zaman geçirmeyi sağladı hem de dil becerilerini geliştirmeye yönelik bir fırsat sunarak öğrencilerin motivasyonunu arttırdı. Uğur Ulaş Ulaştırıcı’nın ebeveynleri Necati-Hilal Ulaştırıcı yaptıkları değerlendirmede, dil öğreniminde tutarlılık ve sabrın da büyük bir önemi olduğunu vurgulayıp çocukların özgüvenini artırmak için olumlu geri bildirimlerin önemini vurguladılar. “Çocuklar dil öğrenirken hata yapmaktan korkmamalı, aksine bu hataları bir öğrenme fırsatı olarak görmeliler. Onlara destek olmak ve cesaretlendirmek önemli” diyen Necati Ulaştırıcı, bu sürecin aile içinde birlikte keyifli vakit geçirme fırsatı da sunduğunu da ekledi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir