26 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Cinayeti Hırsızlık Yüzünden İşlemiş…

Cinayeti Hırsızlık Yüzünden İşlemiş…

Havaya ateş ettiği için çıkan tartışmada akrabasını kazayla öldürdüğü ileri sürülen zanlı adliyeye sevk edilirken cinayeti, “Bizim tarla malzemelerimizi çalıyordu o yüzden öldürdüm” dediği öğrenildi.
Edinilen bilgiye göre olay, Yüreğir ilçesine bağlı Yukarı Çiçekli Mahallesi’ndeki bir narenciye bahçesinde meydana geldi. İddiaya göre; Mustafa Uğur Karagöl’ün ailesine ait araziden bir süre önce sulamada kullanılan tarımsal aletler çalındı. Karagöl, söz konusu olaydan yakın akrabası olan Abdulkadir Karagöl’ü sorumlu tuttu. Taraflar, önceki gün Mustafa Uğur Karagöl’e ait 80 LF 110 plakalı otomobille Ali Hocalı Mahallesi Mezarlığı yakınında buluştu. Zanlı akrabasına tarım malzemelerini neden çaldığını sordu. Adulkadir Karagöl ise kendisinin çalmadığını söyleyince otomobilin içinde ruhsatsız tabanca ile Abdulkadir Karagöl’e kurşun yağdırdı. Mustafa Uğur Karagöl, Abdulkadir Karagöl’ün öldüğünü görünce cesedi otomobilin bagajına koyarak yaklaşık 1.5 kilometre uzaklıktaki bir narenciye bahçesindeki kanaletin içine attı. Daha sonrada eve giden zanlı otomobildeki kanları ve üzerini temizlemeye başladı. Zanlı kaçmak için plan yapıp telefonunu parçalara ayırdı. Ancak bu sürede baba Süleyman Karagöl, oğluna ne olduğunu sordu. Mustafa Uğur Karagöl akrabası Abdulkadir Karagöl’ü kazara öldürdüğünü söyledi. Bunun üzerine baba oğlunu Köprübaşı Polis Merkezine götürerek, “Oğlum birini kazara vurmuş cesedi de köye yakın narenciye bahçesinde” dedi. Bunun üzerine polis verilen adrese gittiğinde cesedi buldu. Zanlı cinayet büro amirliği ekiplerine teslim edildi.
“Kaza değil kasten öldürmüş”
Polis ceset üzerinde yapılan incelemede tam şansında vücudunda 16 giriş çıkış tespit etti. Otomobilin içinde ise 6 boş kovan bulundu. Zanlı ise sorgusunda önce olayın kazara olduğunu söyledi ancak çapraz sorguda olayın kazara olmadığını akrabasının tarlalarındeki malzemeleri çaldığı için öldürdüğünü itiraf etti. Zanlı sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir