16 Mayıs 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / CHP’li Bulut’tan ilginç paylaşım…

CHP’li Bulut’tan ilginç paylaşım…

CHP’nin Medya ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, belediye başkan adayları tanıtım toplantısında paylaştığı fotoğraf yorumlara neden oldu.

“Ankara Spor Salonu’nda partimizin belediye başkan adayları tanıtım toplantısını gerçekleştirdik. Yolumuz açık olsun! İşimiz gücümüz Türkiye!” paylaşımında bulunan CHP Genel Başkan Yardımcısı Bulut’un paylaştığı fotoğrafta listeye konulmasında etkili olduğu Çukurova Belediye Başkan Adayı Av. Emrah Kozay ile Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar bulunuyor.  Karede yer alanlardan biri de Erkin Ali Doygun. Doygun da Yüksek Seçim Kuruluna verilen Çukurova Belediye Meclis üyeliği listesinde ilk sırada yer alması dikkat çekti.  CHP’nin Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Burhanettin Bulut bu atamalara ne diyecek?

Cumhuriyet Halk Partisi tarafından 31 Mart seçimleri ile ilgili öncesi yayınladığı genelgede Belediye Başkan adaylarının hangi yöntemler belirleneceği çok net ifade edildiğini belirten ve CHP’den Seyhan ve Çukurova’da Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunda bulunan bazı adaylar, “Seyhan’a atanan Avukat Oya Tekin, resmi başvurusunu Çukurova Belediye Başkanlığı için, Çukurova Belediye Başkanı olarak atanan Av. Emrah Kozay ise Seyhan Belediye Başkan Aday adaylığı başvurusunda bulundu. Hani liyakat, hani genelge, nerede CHP tüzüğü? “ ifadelerine yer vermesi dikkat çekti.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir