27 Nisan 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / CHP’den İzdiham Yaratan Panel…

CHP’den İzdiham Yaratan Panel…

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Örgütü’nün düzenlediği, moderatörlüğünü Av.Erdal Yıldırım’ın yaptığı, gazeteciler Şirin Payzın, Deniz Zeyrek ve Levent Gültekin’in konuşmacı olduğu “Her şey çok güzel olacak ama nasıl?” konulu panel Seyhan Belediyesi Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Adeta izdihamın yaşandığı panelde, izleyiciler salona sığmayınca, diğer salon açıldı, bir çok Adanalı paneli taburelerde oturarak ve ayakta izledi.

“TAM BİR DAYANIŞMA SERGİLEMEK MUTLAK BİR GEREK”

Adana Milletvekilleri Ayhan Barut, Orhan Sümer, Müzeyyen Şevkin, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay’ın da katıldığı panelin açış konuşmasını CHP Adana İl Başkanı Mehmet Çelebi yaptı. Türkiye’nin tek adam rejiminin bütün hoyratlığı ve ilkelliği ile kuşatma altında olduğunu belirten Çelebi, “Her şeyin çok güzel olabilmesi için bütün demokrasi güçlerinin olanca samimiyeti ve kararlığıyla tam bir dayanışma sergilemesi mutlak bir gerekliliktir” dedi.

“TEK ADAM REJİMLERİ HEP DEMOKRASİ GÜÇLERİNE VE HALKIN MUHALEFETİNİ YENİLMİŞTİR”

Tek adam rejimlerinde yurtsever politikalara, barışçıl bir dış politikaya, yargı bağımsızlığına ve hukukun üstünlüğüne, laik eğitim düzenine yer olmadığının altını çizen Çelebi, “Dünyanın hiçbir şehrinde tek adam rejimleri ayakta kalamamış en sonunda demokrasi güçlerine ve halkın muhalefetine yenilmişlerdir. Buradan yola çıkarak bizler umudu, sevgiyi, cesareti, özgürlüğü, eşitliği, hakkı, hukuku, adaleti, mücadeleyi ve zaferi çoğaltacağız” diye konuştu.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir