26 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / CHP Ceyhan ve Yumurtalık Danışma Kurulu Toplantısı yapıldı…

CHP Ceyhan ve Yumurtalık Danışma Kurulu Toplantısı yapıldı…

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Başkanı Ayhan Barut, 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde CHP’nin kıl payı belediye başkanlığını kaybettiği Ceyhan’ı almaya kararlı olduklarını söyledi.

CHP Ceyhan ve Yumurtalık Danışma Kurulu toplantısı Ceyhan Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Ceyhan İlçe Başkanı Kadir Aydar ve Yumurtalık İlçe Başkanı Muhittin Eryiğit, önümüzdeki dönemde yapmayı planladıkları çalışmalar hakkında katılımcıları bilgilendirirken, CHP Adana İl Başkanı Ayhan Barut, 2019’daki yerel seçimlerde Ceyhan’ı CHP’li belediyeler arasına katmak için çalışacaklarını söyledi.

Seyhan, Çukurova ve Yüreğir’den sonra dördüncü büyük ilçe olan Ceyhan’ın sosyal demokrat bir yapısının olduğunu belirten Barut, 30 Mart yerel seçimlerinde belediye başkanlığının küçük bir oy farkıyla kaybedildiğini anımsattı. Barut, “Ceyhan’ı CHP’li yapmakta kararlıyız. Çünkü geçmişten ders çıkardık ve eksikliklerimizi, hatalarımızı biliyoruz. Aynı hataları yapmadan, örgütsel bütünlük içinde Atatürk ilkelerini ve devrimlerini referans alarak Ceyhanlı hemşehrilerimizle bütünleşeceğiz. İlçe örgütümüzle birlikte halkımıza dokunacak, onların sorunlarına çözüm üretmeye çalışacağız. Tüm bu çalışmaları seçimlere birkaç ay kala değil yarından itibaren yapmaya başlayacağız.” dedi.

Başarıya giden yolun örgüt içi bütünlükten ve çok çalışmaktan geçtiğini vurgulayan Barut, “CHP’de artık parti içi yarış bitmiştir ve hiçbir CHP’linin hangi nedenle olursa olsun partisine küsme lüksü de hakkı da yoktur. Bugün Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarının kurduğu Cumhuriyetimiz AKP iktidarının uygulamaları nedeniyle tehdit altındadır. Mesele artık memleket meselesi haline gelmiştir. Bu anlayışla el ele verip yerelde de genelde de CHP iktidarını kurarak Cumhuriyetimize ve yarınlarımıza sahip çıkacağız.” şeklinde konuştu.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir