26 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / ÇGC’den “Yaza Merhaba” etkinliği…

ÇGC’den “Yaza Merhaba” etkinliği…

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Kültür ve Sosyal Tesisleri’nde yapılan YAZA MERHABA etkinliğinde; gazeteciler bir araya geldi. Çok sayıda gazetecinin katıldığı etkinlik, akşamın ilerleyen saatlerine kadar devam etti. Neşe ve kahkahanın eksik olmadığı, günün stresinden uzaklaşıp, dostlarla hasret gidermenin sevincine ortak olan gazeteciler; bu tür etkinlikler sayesinde yoğun telaş içerisinde geçen günü unutup, sohbet etme imkanı bulduklarını dile getirdiler.

Kentimizin en gözde lokasyonuna sahip olan ÇGC Tesisleri’nde gerçekleşen etkinlikte, “Sucuk-Ekmek bahane, dostluk şahane” diyen gazeteciler, “Bizleri bir araya getiren ÇGC Başkanı Cafer Esendemir ve Yönetimine teşekkür ederiz” dediler.

SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Mali Sekreter Yardımcısı Hüseyin Arat’ın doğum günü olması nedeniyle, arkadaşları mini bir doğum günü sürprizi gerçekleştirdi. ÇGC Başkanı Cafer Esendemir; “Hüseyin Arat kardeşimin doğum gününü kutluyor, nice mutlu ve sağlıklı yıllar diliyorum” derken; katılımcılar müzik eşliğinde Hüseyin Arat’a iyi dileklerde bulundu.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir