18 Mayıs 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / ÇGC’de iftar zamanı!

ÇGC’de iftar zamanı!

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Kültür ve Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen iftar etkinliği, üyelerin katılımıyla gerçekleşti. Aile ortamı içerisinde, nezih bir atmosferde gerçekleşen iftar etkinliğiyle ilgili konuşma yapan ÇGC Başkanı Cafer Esendemir; “Ramazan Ayı’nın kutsiyeti çerçevesinde, iftar yemeğini gelenekselleştirdik. İmkanlar dahilinde düzenlediğimiz etkinlikte bir araya gelip, birlikte orucumuzu açıp, ülkemiz ve milletimiz için dualar edip, aynı havayı teneffüs ederek, birlik ve beraberlik içerisinde olmaya gayret ediyoruz. Sorunlarımız elbette çok. Sıkıntılarımız her geçen gün artıyor. Ancak umudumuz var. Umutlarımızı taze tutmak, dayanışma içerisinde bu sorunların üstesinden geleceğimize inanıyoruz. Katılımlarından dolayı tüm üyelerimize ve misafirlerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

Yemeğe katılan Mersin Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi ve İlkhaber Gazetesi Yazarlarından M.Zeki Uyanık tarafından yapılan yemek duasında eller semaya açılıp, dualar edildi. Akşamın ilerleyen saatlerine kadar devam eden ve hijyen kuralları çerçevesinde dağıtılan iftar yemeğine katılan üyeler hem güncel konularla ilgili sohbet etti hem de bir arada bulunmanın mutluluğunu yaşadılar.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir