29 Nisan 2024 , Pazartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / CEYHANLILARIN ŞANS YILI OLSUN…

CEYHANLILARIN ŞANS YILI OLSUN…

[ Ceyhanlı hayırsever iş insanı, Arslan Grup Yöneticisi Ömer Arslan, yeni yıl dolayısıyla anlamlı bir mesaj yayımladı. Arslan, yeni yılda sağlık, bereket, hayır, bolluk ve hemşerileri için şans diledi, paylaşımında dikkat çeken önemli söylemleri ifade etti.

Sevdamız Ceyhan sloganıyla siyaset üstü sevgi ve teveccüh kazanan, gittiği her yerde miting havasında karşılanan Ömer Arslan, hemşehrileri, şehri ve müslüman alemi için gönülden kutlama mesajı paylaştı. Arslan, “Yardımlarla, paylaşımlarla, mütevazilikle önce Rabbimizin nazarında bir Ömer, sonrasında çevremizde, dostlarımızda ve Ceyhanlıların gönlünde bir Ömer olmak bizim en önemli düsturumuz oldu. Gösterilen sevgiyi mevki ve makam peşinde koşmak için değil, güzel izlenimler bırakmak, doğduğumuz ve doyduğumuz şehre katkı sunabilmek için çabaladık. Yeni yılda tüm bu paylaşımların pekişmesi, hayır köprülerinin devamı, birlik, beraberlik bağının güçlenmesini diliyor, yeni yılın tüm islam coğrafyasına huzur getirmesini temenni ediyorum”

ARSLAN, “DÜNÜN GÜNEŞİYLE BUGÜNÜN ÇAMAŞIRI KURUTULMAZ”

Ceyhan’ın hak ettiği değeri 2023’de bulması gerektiğini ifade eden Ömer Arslan, “Mevlam neylerse güzel eyler, Atalar ne söylerse güzel söyler; Rabbime olan sevgim, atalardan aldığım ilham, büyüklerimden aldığım nasihat ve edeple halkımızla kol kola güzel yarınlar için yol alıyoruz. Rabbim yeni yılda şehrimize, ülkemize, tüm islam coğrafyasına sağlık, huzur, bolluk ve bereket getirsin. 2023 yılında dünyayı etkisi altına alan krizlerden, hastalıklardan, savaşlardan kurtulmayı nasip eylesin.

Mevlamıza sığınırkende yaşanmışlıklardan, hatalardan, vaatlerden ders alarak ülkemize, şehrimize katkı sunmak, bulunduğumuz mevkileri toplum için kullanmak, paylaşımlarla, hayırlarla zor günleri atlatmanın önemini de unutmamak gerekir. Şehrimiz içi boş vaatler ve söylemlerden ileriye gidemedi! dünü unutmayacak, yarın güzel olsun diyerek gayret göstereceğiz. Bugüne kadar yapılmadı, ötelendi, unutuldu, diyerek dert yanmamak için yarınları yalansız, dolansız, düzgün ve vicdanlı söylemlerle inşa edeceğiz. Unutulmamalıdır ki ! ‘Dünün Güneşiyle Bugünün Çamaşırını Kurutulmaz’ atasözünden icabetle; Ceyhan’ın 2023’de hak ettiği değere kavuşması, gençlerimize iş sahalarını tesis edecek yatırımların hızlandırılması, şehrin huzuru ve güzel yarınları görmesini dileyerek, milli ve dini sorumluluklarımızı bilerek huzur içerisinde geçireceğimiz bir yıl diliyorum. ‘Sevdamız Ceyhan’ sözünü lafta değil, icraatlarla, halkın içerisinde gösteren bir kardeşiniz olarak, gençlerin ağabeyi olarak yanınızda olduğumu bilmenizi istiyorum. 2023, Sevdası Ceyhan olanların yılı olsun, 2023 Ceyhan’ın il olduğu şanslı bir yıl olsun, 2023 dilediğiniz kadar, bizimde sevdamız kadar güzel bir yıl olsun diyerek, en derin sevgilerimi saygılarımı sunuyorum” ifadesini kullandı.
[

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir