Ceyhan’ın her mahallesinde yardıma, desteğe muhtaç hemşehrilerini düşünen, dertleriyle dertlenen, belediyenin tüm imkanlarını kullanan Başkan Hülya Erdem, Çölyak hastalığıyla mücadele eden komşularının yaşamlarını kolaylaştırmak için sosyal yardım ulaştırıyor.Ceyhan’ın ilk ve tek, Çukurova Bölgesi’nin tek kadın Belediye Başkanı Hülya Erdem, buğday, arpa, çavdar gibi tahıllarda bulunan gluten adlı proteine karşı vücudun verdiği alerjik tepki ile ince bağırsak başlangıç bölgesinin anatomik yapısının değişmesine neden olan emilim bozukluğu olarak adlandırılan ve aynı zamanda bir ince bağırsak hastalığı olan Çölyak’la mücadele kapsamında vatandaşlarının her an yanı başında yer alıyor.

“CEYHANLILARA HİZMET AŞKTIR”

Ceyhan Belediyesi personelinin güleryüzlü, itinalı davranışlarıyla evlere kadar ulaştırdığı ürünler Çölyak hastalarına rahat bir nefes aldırırken, hemşehrilerine anne şefkatiyle yaklaşan Başkan Hülya Erdem, “Sorunların üstesinden gelmek için gecemizi gündüzümüze kattık. Hiçbir olumsuzluğa meydan vermeden Ceyhanlı hemşehrilerimin hemen tüm sorunlarıyla ilgilenme ve olabildiğince çözüm üretme çabasındayız. Çölyak’la mücadele kapsamında belediyemiz imkanlarını sonuna kadar halkımızın hizmetine sunacağız. Birlikte daha güçlüyüz” diye konuştu.

Hayat pahalılığının ayyuka çıktığı bir dönemde Ceyhan Belediyesi’nin sosyal yardımlarda Türkiye genelinde öne çıktığını ifade eden Başkan Hülya Erdem, “Komşularımızın sağlıklı bir yaşam sürdürebilmeleri için yanlarında olmaya devam ediyoruz. Ceyhanlılara hizmet bizim için onurdur. Ceyhanlı’ya hizmet benim için bir aşktır, sevgidir” ifadelerini kullandı.