1 Mayıs 2024 , Çarşamba
Ana Sayfa / Bölgesel / Ceyhanlı çocukların sıcak yuvası var…

Ceyhanlı çocukların sıcak yuvası var…

Ceyhan Belediyesi Hilal Işık Aşrak Kreş ve Gündüz Bakımevi’nde öğrenciler 12 ay boyunca tam ve yarım gün olmak üzere 2 ayrı zamanlamayla eğitim alıyor.
Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, Hilal Işık Aşrak Kreş ve Gündüz Bakımevi ‘nde çocukların ve gençlerin geleceğe güvenle hazırlanmaları için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadıklarını vurguladı. 12 ay boyunca tam ve yarım gün olmak üzere iki ayrı zamanlamayla yüzlerce Ceyhanlı çocuğun barındığı, eğitim gördüğü kreşin özellikle çalışan aileler için büyük önem taşıdığını kaydeden Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, “4 eğitmen ve 4 yardımcı eğitmen Milli Eğitim Bakanlığı Okul Öncesi Eğitim Genel Müdürlüğü’nün oluşturduğu programları esas alan kreşimiz çocuklarımızın gelişimine büyük katkı sunuyor” dedi.
Erdem, çocukların yaş ve gelişim düzeylerine uygun, ilgi ve ihtiyaçlarına yönelik, bilişsel, psikomotor, öz bakım, dil ve sosyal-duygusal alan olmak üzere tüm gelişim alanlarındaki davranışlarını daha üst düzeye çıkarmayı, çeşitlendirmeyi ve zenginleştirmeyi hedefleyen kreşin 3-6 yaş grubu öğrencilerin sıcak yuvası olduğuna işaret etti.
6 derslikli kreşte her yıl en az 120 çocuğun gelişimine ve ailelerin eğitim, ekonomik ve sosyal yaşamına destek verdiklerini ifade eden Başkan Hülya Erdem, kreşte eğitmenlerle birlikte ayrıca kreş müdürü, kreş sorumlusu, pedagog, gıda mühendisi, büro görevlisi, aşçı, temizlik ve güvenlik görevlisinin de hizmet sunduğunu kaydetti.
Başkan Erdem, çocukların ortak oyun alanı ve bahçe parkında doyasıya eğlendiğini, hobi bahçesinin de çocuklar tarafından ekilip biçildiğini vurguladı. Ceyhanlıların hizmetin en iyisine layık olduğunu kaydeden Başkan Hülya Erdem, çocukların gelişim evrelerinin dikkatle takip edildiğini, velilerin de belirli aralıklarla bilgilendirilerek bu sürece dahil edildiğini söyledi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir