6 Mayıs 2024 , Pazartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / CEYHAN’IN DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUNUN 101. YILDÖNÜMÜ…

CEYHAN’IN DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUNUN 101. YILDÖNÜMÜ…

Ceyhan’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yılı çeşitli etkinliklerle kutlandı.
Ceyhan’ın düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümü Cumhuriyet Meydanında düzenlenen etkinlikle başladı. Kaymakam Dr. Bayram Yılmaz ve Belediye Başkanı Hülya Erdem tarafından Atatürk Anıtına çelenk sunuldu. Günün anlam ve önemi ile ilgili konuşmasında Belediye Başkanı Hülya Erdem, Ceyhan’ın kurtuluş mücadelesini anlattı. Programda şiirler okundu, folklor gösterileri yapıldı.
Çelenk sunma törenine ve kutlama programına Kaymakam Dr.Bayram Yılmaz, Adana Milletvekili Muharrem Varlı, Belediye Başkanı Hülya Erdem, Cumhuriyet Başsavcı Fatih Kocaman, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri, siyasi partilerin ilçe başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Şehit yakınları, Gaziler ve vatandaşlar katılırken, törenlere bu yıl Azerbaycan’dan gelen bir grup Karabağ Gazisi ile Ankara’dan gelen Muharip Gaziler de katıldı.
Cumhuriyet Meydanındaki programın ardından Kaymakam Yılmaz ve protokol üyeleri Ceyhan Asri Mezarlıkta Şehitliği ziyaret etti. Şehitlikteki ziyarette Kuran-ı Kerim okundu, dua edildi ve Şehit Mezarlarına karanfiller bırakıldı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir