27 Nisan 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Ceyhan’dan kardeş okula yardım…

Ceyhan’dan kardeş okula yardım…

Ceyhan Namık Kemal İlkokulu, Kahramanmaraş’ın Çağlayancerit İlçesi’ne bağlı Bozlar Köyü İlkokulunu kardeş okulu olarak belirlemesinin ardından yardım kampanyası başlattı.
Okul yöneticileri ve okul aile birliği tarafından gerçekleştirilen ‘Sende bir fazla onda bir eksik’ projesi kapsamında kardeş okula yardım toplayan okul yönetimi, velilerin paketlediği giyim, kırtasiye, gıda ve çocuk oyuncaklarını Kahramanmaraş’a giderek teslim etti.
Namık Kemal İlköğretim okulu müdür yardımcısı ve proje sorumlusu Abdulaziz Büyükkayın, “Milli Eğitim Müdürlüğümüzün katkıları ile Ceyhan Namık Kemal Mahallesi ve Gaziosmanpaşa Mahallesinde velilerimizin yardımı ile topladığımız gıda, ayakkabı, giyim, kırtasiye ve çocuk oyuncak malzemelerini koli yaparak Kahramanmaraş’taki Bozlar Köyünde kardeş okul olarak ilan ettiğimiz okula götürdük” dedi.
Okul Müdürü Murat Torun ise yardımların bir başka kardeş okul için devam edeceğini belirterek sivil toplum kuruluşları ve hayırsever vatandaşlardan destek beklediklerini belirtti.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir