6 Mayıs 2024 , Pazartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Ceyhan’da Sağlık Çalışanları Ayakta…

Ceyhan’da Sağlık Çalışanları Ayakta…

Ceyhan ilçesinde sağlık çalışanları, Konya Şehir Hastanesinde görevli Uzman Dr. Ekrem Karakaya’nın görevi başında silahlı saldırı sonucu öldürülmesine tepki gösterdi.
Ceyhan Devlet Hastanesi önünde toplanan sağlık çalışanları basın açıklaması yaparak olayı protesto etti. Sağlıksen Adana Şube Başkanı Bekir Nennioğlu, Sürekli uyarılarımıza, tedbir çağrılarımıza rağmen maalesef dün Konya’da bir defa daha korktuğumuz başımıza geldi. Hepinizin bildiği gibi bir doktor arkadaşımız, canice katledildi.
Hayatının baharında caninin kurşunlarına hedef olan Uzm. Dr. Ekrem Karakaya, görevi başında, yeni çalışmaya başladığı hastanede katledildi. Katliam aleti ise bir silah…Tablonun vehametini düşünebiliyor musunuz? Bir doktor, şifa dağıtılan bir merkezde, yani hastanede, hasta yakınının kurşunlarına hedef oluyor ve can veriyor. Hastalara şifa dağıtmak, can kurtarmak için alın teri döküyor. Ve karşılığını canıyla ödeyerek şehit oluyor. Biz sağlık çalışanları olarak bu duruma isyan ediyoruz.
Saldırıyı lanetliyoruz ve can güvenliğimiz sağlansın istiyoruz” dedi.
Yapılan basın açıklamasının ardından sağlık çalışanları tepkilerini dile getirmek adına iş bırakma eylemi yaptı. Ceyhan Devlet Hastanesi acil birimi önemli vakalara müdahale ederken, diğer tüm birimlerin hizmet vermediği gözlendi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir