26 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Ceyhan’da Kurban Satış ve Kesim Yerleri Denetleniyor…

Ceyhan’da Kurban Satış ve Kesim Yerleri Denetleniyor…

Ceyhan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Denetim Ekipleri yaklaşan kurban bayramı nedeniyle ilçede faaliyet gösteren kurban satış ve kesim yerlerini mercek altına aldı.

Ceyhan Belediye Başkan vekili Ali Alper Boydak’ın talimatı ile harekete geçen Zabıta Müdürü Mustafa Yeşbek ve ekibi, çevre ve halk sağlığını korumak amacıyla Kurban satışı ve kesimi yapılan yerlerin denetimlerine başladı.

Kurban Bayramı sürecinde kurban satış ve kesim yerlerini mercek altında tutacaklarını ifade eden Başkan Boydak, “Kurban Bayramı’nı huzurlu ve sağlıklı bir şekilde idrak edebilmeleri için ekiplerimiz, ilçe genelinde kurban satışı ve kesimi yapılan yerleri tüm ayrıntılarıyla denetledi. Yapılan denetimlerde, satış yerlerinde bulunan kurbanlık hayvanların sağlık raporu, küpe ve pasaportlarını kontrol eden Zabıta Müdürlüğü Denetim Ekipleri, kurban hizmetlerinin uygulanmasına dair tebliği gereği kesim yerlerinde yapılması gereken düzenlemeler hakkında bilgi verdi. Vatandaşlarımızın Kurban bayramını huzurlu bir şekilde geçirebilmeleri için zabıta müdürlüğüne bağlı ekipler bayram boyunca görevlerinin başında olacaktır” dedi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir