26 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Ceyhan’da İzinsiz Gösteri…

Ceyhan’da İzinsiz Gösteri…

Ceyhan’da PKK terör örgütü yandaşı bir grup, izinsiz nevruz kutlaması yapmak istedi. Küçükkırım Mahallesi Orhan Kemal Bulvarı üzerinde bulunan HDP Ceyhan İlçe Başkanlığı önüne yürüyen kalabalık burada kutlama yapmak isteyince polis ve partililer arasında gerginlik yaşandı. HDP İlçe Başkanı Tahir Özdemir, polisi insanların huzurunu bozmakla suçladı. Bir komiserle tartışan Özdemir, “Buraya gelmenizin nedeni bizi korumak ise bizi dinleyeceksiniz. Siz güçlerinizi çekin, biz orada tekrar toplanarak kutlama yapacak, vekilimiz geldiğinde tekrar parti önüne çıkacağız” dedi.
Bunun üzerine komiser, güvenlik güçlerinin hiçbir yere gitmeyeceğini belirterek, “Böyle bir kutlama şekli var mı? Kafasını gözünü kapatarak polise taş atıyorlar. Madem benim müdahale etmemi istemiyorsunuz çocuklarınızı engelleyin o zaman. Biz kargaşa olsun istemiyoruz. Biz konuşurken bak taş atıyorlar bu taşlama niye? Bana bunu bir açıklayın” sözleriyle Tahir Özdemir’i dağılmaları yönünde uyardı.
7 GÖZALTI
PKK yandaşları tüm uyarılarına rağmen dağılmayarak polise molotof kokteyli ve taşla saldırdı. Bunun üzerine polis gruba TOMA ve biber gazıyla müdahale etti. Ara sokaklara kaçmaya çalışan yüzleri maskeli gruptan 7’si gözaltına alındı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir