28 Nisan 2024 , Pazar
Ana Sayfa / Bölgesel / CEYHAN’DA HUZUR VE GÜVEN UYGULAMASI…

CEYHAN’DA HUZUR VE GÜVEN UYGULAMASI…

Adana’nın Ceyhan ilçesinde Emniyet Müdürlüğü tarafından ilçenin giriş çıkışları başta olmak üzere şehir merkezinde trafik ve asyiş uygulamalarını sürdürüyor.
Halkın huzuru ve güvenini temin etmek amacıyla Ceyhan Kaymakamlığı ve Ceyhan Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla 13 noktada, çok sayıda personelin katılımıyla çalışmaların devam ettiği belirtildi. Ekiplerin yaptığı çalışmalar neticesinde; 5819 şahsın GBT sorgulaması yapılmış, 2268 şahsın GBT sorgusu yapılmış ve kontrol edilerek,11 şahıstan 11,09 gram m., 4 gram b., 11 adet satışı reçeteye tabii hap, 3.20 gram e.. ele geçirilmiş, 2 şahıstan 2 ruhsatsız tabanca ele geçirilirken, çeşitli suçlardan aranan 6 kişi yakalandı. 1.032 araç trafik ve asayiş yönünden kontrol edilirken,3 şahsa trafik yönünden para cezası uygulanmış,38 aracın, içerisinin görünmesini engelleyen ön cam filmleri söktürülmüş ve 2 araç trafikten men edildiği belirtildi.
Yetkililer, ekiplerin uygulamalara devam edeceğini ve vatandaşların emniyete her konuda yardımcı olmaları konusunda rica da bulunarak, halkın huzurunu korumak için canla başla çalışmaların yapıldığı ifade edildi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir