27 Nisan 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Ceyhan’da 19 Mayıs Kutlaması…

Ceyhan’da 19 Mayıs Kutlaması…

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik Spor Bayramı Ceyhan’da coşkulu bir şekilde kutlandı. Kutlamalar Kaymakamlık önü Cumhuriyet Meydanında başladı.

DEV BAYRAKLA GENÇLİK YÜRÜYÜŞÜ YAPILDI
19 Mayıs Atatürk’ü Anama Gençlik Spor Bayramı kutlamalarında Cumhuriyet Meydanı’ndan tüm okul öğrencilerinin katılımıyla Ceyhan Ortaokulu Trampet takımı eşliğinde Gençlik yürüyüşü yapıldı. Protokol Üyeleri, vatandaşlar ile Öğrenciler Dev Türk bayrağıyla Kızılay Caddesi’ni takiben Atatürk Caddesi’nden Büyük Atatürk Parkı’na kadar yürüdüler.

Büyük Atatürk parkındaki etkinlikler saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal marşının okunmasının okunmasıyla başladı. Ceyhan Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy, Günün anlam ve manasını belirten konuşmasını yapmasının ardından törenlere geçildi. Törenlerde Çeşitli yarışmalarda şiir ve kompozisyon dalında dereceye girenler eserlerini okudu. Mehmet Orhun Yaylacı Anadolu Lisesi halk oyunları gösterilerini sundular. Halk Eğitim Merkezi Güreş takımı gösterisini sundu, Daha sonra taekwondo gösterileri ile devam eden etkinlikler Bocce, Bilek güreşi, Badminton, Halat Çekme ve Penaltı atma spor etkinlikleri ile devam etti. Ardından dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. ve Mehteren takımının gösteri ile törenler sona erdi.

19 Mayıs Atatürk’ü anama Gençlik spor bayramı etkinliklerine Adana Vali Yardımcısı, Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, Askerlik Şube Başkanı Ayhan Evli, ,Ceyhan İlçe Emniyet Müdürü Bülent Tırnaksız, İlçe Milli Eğitim Müdürü Serkan Topbaş, Belediye Meclis üyeleri, Siyasi parti temsilcileri, Oda ve dernek başkanları, STK temsilcileri, Okul müdürleri, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, öğretmen ve öğrenciler ile vatandaşlar katıldı

Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk bugün kutlu yürüyüşün başladığı kurtuluş meşalesinin yakıldığı, Gazi Mustafa Kemal Ata tük ve silah arkadaşlarının tüm milletimizin kurtuluşuna giden yolda büyük mücadeleyi başlattığı gündür. Gençlerimizi geleceğimizin teminatı olarak görmemiz, onlara sahip çıkmamız ve gençlerle birlikte güzel günleri yakalamak için mücadele etmemiz gerektiğini unutmamalıyız. Güçlü Türkiye için, Güçlü bir gençlik ve güçlü bir kardeşliği yakalamamız anlamında bu kutlu günde hepimizin bayramını bir kez daha kutluyorum.” dedi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir