26 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Ceyhan’a Yeni Temizlik Araçları…
SAMSUNG CSC

Ceyhan’a Yeni Temizlik Araçları…

Ceyhan Belediyesi araç parkına, yeni satın alınan hidrostatik tip vakumlu yol süpürme aracı ve çöp toplama sıkıştırma aracı ekledi.

Temizlik işleri Müdürlüğü’ne giderek yeni araçları inceleyen Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, “ hidrostatik tip vakumlu yol süpürme aracı ve çöp toplama sıkıştırma aracı şehrimizin genelinde tüm mahallelerde halkımızın hizmetine başladı. Daha temiz bir Ceyhan için çalışmalarımızı yoğun tempoda sürdürüyoruz. Bu amaçla yüksek verim sağlayan hidrostatik tip vakumlu yol süpürme aracı ve çöp toplama sıkıştırma aracını belediye araç parkımıza ekledik. Çalışmalarımızın ve hizmetlerimizin halkımıza hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.

Yeni alınan araçların, yollarda ve kaldırımlarda, yol kenarlarındaki çim alanlarında açık ve kapalı park alanlarında kullanılabilme imkânına sahip olduğunu belirten Başkan Alemdar Öztürk, bu araçların temizlik işlemlerinde maksimum verim sağlayacağını ifade etti.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir