12 Mayıs 2024 , Pazar
Ana Sayfa / Bölgesel / Ceyhan’a sahip çıkmak görevimizdir….

Ceyhan’a sahip çıkmak görevimizdir….

Ceyhan Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa AYDAR ve Meclis Başkanı Ali Cem SANDIKÇI beraberliğinde Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ferruh ARSLAN, Yönetim Kurulu Üyesi Serkan AŞRAK, Meclis Üyelerimiz Yücel KOÇ,Tarık YALÇINKAYA, Zafer ÇAT, Yusuf KURTAŞ, Ahmet KANARIĞ ve Genel Sekreter Yeliz AYDAR ; Ceyhan Ticaret Odası Başkanı Şeref CAN ve yönetim üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Ziyarette konuşan Ceyhan Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa AYDAR bizler bölgemizin sahipleriyiz onun için bölgemize sahip çıkmak bizlere düşüyor oda ve dernek başkanlarIarı STK temsilcileri ile işbirliği yaparak bölgemize ne gerekiyorsa aciliyetle, hassasiyetle üzerinde durmalıyız Ceyhan bizim el birliğiyle sahip çıkmalıyız diye konuştu.
Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Can’da nazik ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini sundu.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir