Genç ve bir o kadar da tecrübeli olan Başkan Aydar, “CHP il örgütünde uzun süre görevlerde çalıştım. 6 yıla yakın İl Başkan Yardımcılığı, CHP Gençlik Kolları Başkanlığı yaptım. Genç yaşımıza bu görevler tecrübeler de kattı. Geçmişte bana layık görülen bu görevler Ceyhan İlçe Başkanlığı görevimde de bir artı sağlayacak. Gençliğimizi ve tecrübemizi sahaya yansıtmak istiyoruz ve yansıtacağız da. Ceyhan’da doğdum, Ceyhan’da okudum, lise ve üniversite eğitimimi Adana’da tamamladım. Hep buradaydım. Siyaset ile Ceyhan’da tanıştım. Şu anda da Ceyhan’a hizmet etmenin gururunu yaşıyorum” dedi.

“MİRASA SADIK KALACAĞIZ”

Cumhuriyet Halk Parti’sinin bir neferi olmaktan gurur duyduğunu ifade eden Başkan Aydar, “Benim için Cumhuriyet Halk Partisi demek, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere bıraktığı miras demektir. Bu mirasa sadık kalacağız. Ben, 100 yıllık bir partinin, Atatürk’ümüzün kurduğu Cumhuriyet Halk Partisi’nin neferi olmaktan gurur duyuyorum. Cumhuriyet Halk Partisi Türkiye’nin umududur. 7. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na öncelikle 13 yıl boyunca yaptıklarından dolayı şükranlarımı sunuyorum. Dünyaya örnek teşkil eden ‘Adalet Yürüyüşü’ partimizin her zaman onurla anacağı bir eylem olacaktır. 8. Genel Başkanımız Özgür Özel, Cumhuriyet Halk Partisi’nin en genç başkanıdır. Fakat bugüne kadar Cumhuriyet Halk Partisini temsil ettiği her koltuğun hakkını vermiş, partimizi en iyi şekilde temsil etmiştir. Bu sebeple de Başkanımız Özgür Özel’in Cumhuriyet Halk Partisini iktidara taşıyacağına benim inancım sonsuzdur” diye konuştu.

“DAHA ÇOK İLERLEYECEĞİZ”

Başkan Aydar, “Ceyhan halkı, tüm Çukurova halkı gibi sıcakkanlı, heyecanlı. Tüm Adana’da olduğu gibi Ceyhan’da da siyaset gündemi yoğun ama her şey çok güzel ilerliyor. Yerel seçimler yaklaştıkça bizde de heyecan artıyor tabi. Tüm enerjimizi, odağımızı o yöne doğru çevirdik. Mayıs ayındaki seçimde istediğimiz sonucu alamadık ama sandıktan çıkan her sonuca da saygılıyız. Bizim bu süreçte çıkan sonucu iyi değerlendirmemiz ve ders çıkarmamız gerekiyor. ‘Eksiklerimiz neler, neden olmadı?’ bunun cevabını bulmamız lazım. Bu eksikler giderildiğinde Cumhuriyet Halk Partisi’nin daha da ilerleyeceğinden hiç şüphem yok. Yerel seçimlere çok az bir zaman kaldı. CHP Ceyhan İlçe Başkanlığı olarak üzerimize ciddi bir görev düşüyor. Bütün üyelerimizle beraber CHP’ye oy veren, oy vermeyen, kararsız olan her seçmeni oy vermek için ikna edeceğiz. Biz seçimde çalışacak üyelerimizi belirleyip 2 ay önceden çalışmalara başladık şöyle söyleyebilirim ki biz seçime yarın yapılacakmış gibi hazırız” ifadelerini kullandı.

“SEÇİMDE İDDİALIYIZ”

2024 seçimlerinde iddialı olduklarını bildiren Aydar, “2019 seçimlerinde Büyükşehir ve 5 ilçemizi kazanmış olmanın, partimize kazandırmış olmanın mutluluğunu yaşadık. Bizler uzun bir süre kazanılmayan Ceyhan’ı aldık. Bizim şu anki hedefimiz ise öncelikle elimizdeki belediyeleri kaybetmemek ve en az 8 ilçemizi partimize kazandırmak istiyoruz” diye konuştu.

“SORUN ÇIKARAN ÇÖZÜLÜR”

Ceyhan Belediyesi’nde işten çıkartılan işçilerin sorunları hakkında konuşan CHP Ceyhan İlçe Başkanı Aydar, “Ceyhan’daki vatandaşların CHP’den memnun olup olmadığını bizler sandıkta göreceğiz. Şöyle, sorunların maalesef ki farkındayız. Bu bize engel mi, bizim kazanmamıza engel mi? Hayır, asla engel değil. 2019’da nasıl ki Ceyhan’ı Kadir Aydar ile kazandıysak yine kazacağız. Ceyhanlı vatandaşlarımızın adayımıza sahip çıkacağına da inanıyoruz. Ceyhan Belediyesi’nde çıkarılan işçi kardeşlerimizi de biliyoruz sorunlarını çözmek için elimizden geleni yapıyoruz. Süreç şu anda çözüm aşamasında. Cumhuriyet Halk Partisi demek; işçi, emekçi partisi demektir. Hal böyleyken işçi sorunu çözülmezse sorun çıkaran çözülür” ifadelerini kullandı.