26 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Ceyhan Ticaret Odasından esnaf odalarına ziyaret…

Ceyhan Ticaret Odasından esnaf odalarına ziyaret…

Ceyhan Ticaret Odası başkanı Şeref Can, Meclis başkanı Kasım Önük, Genel sekreter Zafer Öz ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Esnaf odalarının yeni yerine taşınmaları nedeniyle hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Ziyarette Ceyhan ekonomisi, Tarımı ve sanayisi, Ceyhan’a neler yapılabilir bu konuda tüm sivil toplum kuruluşlarının Ceyhanlılık bilinci içerisinde yek vücut olması ve Ceyhan körfezindeki işletmelerin Ceyhan’a artıları eksileri nelerdir konuşulan konular arasında.
Eski Emniyet müdürlüğünü binasına taşınan esnaf odalarına Ceyhan Ticaret Odası Şeref Can, Meclis başkanı Kasın Önük, Genel sekreter Zafer Öz ve yönetim kurulu üyeleri ziyarette bulundu.ilk Ağaç işleri odası Tayfun Eker’e sırası ile Ulaştırma odası başkanı Ünal Kurt’a,Kamyoncular Odası başkanı Cemal Arslan’a,Tuhafiyeciler ve terziler odası başkanı Mustafa Yıldırım’a,Kasaplar odası başkanı Salik Aker’e,Lokantacılar odası başkanı Fikret Yılmaz’ı ziyaretinin ardından Berberler odası başkanı Zeki Kerim’e ziyarette bulunarak CTO başkanı Şeref Can tüm oda başkanlarımızın yeni yerleri için hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir