18 Mayıs 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / CEYHAN TİCARET BORSASI VE TİCARET ODASI’NDAN DEPREMZEDELERE YARDIM ELİ…

CEYHAN TİCARET BORSASI VE TİCARET ODASI’NDAN DEPREMZEDELERE YARDIM ELİ…

Ceyhan Ticaret Borsası ve Ticaret Odası tarafından merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ilde hissedilen depremden etkilenen vatandaşlara ulaştırılmak üzere yardım kampanyası başlatılmıştı. Kampanyaya kayıtsız kalmayan Ceyhan Ticaret Borsası ve Ticaret Odası da, deprem bölgesine temel ihtiyaç malzemeleri gönderdi.
Ceyhan Ticaret Borsası ile Ceyhan Ticaret Odası tarafından konuyla ilgili yayınlanan ortak basın açıklamasında şu ifadelere yer verildi: “06 Şubat 2023 günü sabaha karşı saat 04.17’de son bir asırda yaşadığımız en büyük felaketlerden birisi olarak merkezi Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi olarak tespit edilen ve derinliği 7 kilometre ölçülen deprem, Kahramanmaraş’ın yanı sıra Hatay, Gaziantep, Kilis, Osmaniye, Malatya, Adıyaman, Diyarbakır, Şanlıurfa ve Adana illerimizde de yıkıma yol açmıştır. Son değerlendirmelere göre büyüklüğü 7,7 olarak ölçülen bu deprem ülke olarak hepimizde derin üzüntüye neden olmuştur. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından, depremin yaralarını sarmak için AFAD koordinasyonunda başlatılan yardım kampanyası kapsamında, 365 Oda ve Borsa ile üyeleri tarafından yapılan ayni yardımlar ve iş makineleri tırlarla deprem bölgesine gönderilmektedir.
Deprem bölgesinden gelen taleplerde; jeneratör, iş makinesi, çadır, tüplü soba, ısıtıcı, battaniye, hazır yemek, konserve, sandviç, paket ekmek, kaban, bisküvi türleri, aydınlatma malzemeleri, kahvaltı paketleri, bebek maması, bebek bezi, yatak, yorgan, mont, ayakkabı, giyim eşyası, su, süt, bakliyat, gıda ürünleri, hijyen ve temel ihtiyaç malzemeleri yer alıyor. TOBB koordinasyonunda, Ceyhan Ticaret Borsası ile Ceyhan Ticaret Odası olarak hazırlanan elektrikli soba, kışlık kıyafet ve türlü ihtiyaç malzemeleri, deprem bölgesindeki vatandaşlarımıza ulaştırılmak üzere Ceyhan’dan dualarla uğurlanmıştır.
Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine ve sevdiklerine başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.”

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir