26 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Ceyhan sarımazı’da açılış…

Ceyhan sarımazı’da açılış…

Sarımazı Tekeli Parkı’nın açılısında hakla bir araya gelen Başkan Sözlü, Sarımazı’yı zenginleştirmek, zenginliğini artırmak adına gereken tüm önemli çalışmaları birlikte yapmak için hazırız mesajı verdi.

Sarımazı’da oldukça büyük ve müştemilatı olan bir parkı açmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Başkan Sözlü, “Bu park bizden önce 3 dönem Belediye Başkanlığı yapan Sayın Erol Kahraman’ın hizmetidir. Biz ona vefamızı ödeyerek kendisini davet ettik. Ancak sanırım işleri vardı, gelemedi. Burada da yine söylüyoruz. Kendisinin hakkını teslim ediyoruz. Sayın Erol Kahraman’ın yaptığı parkı, Adana Büyükşehir Belediyesi olarak biz açıyoruz. Ancak şunun da sözünü veriyoruz. Sarımazı Tekeli Parkı için gerekli desteği her zaman vereceğiz. Gerekli tüm bakım, onarım işleri Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz tarafınca yapılacak. Yeni yasaya göre artık müstakil belediyeler kalmadı. Sarımazı, Belediye Başkanımız yok diye üzülmesin. Artık sizin Büyükşehir Belediye Başkanınız var. Üstelik akrabanız. Sarımazılı hiçbir hemşehrim endişe etmesin, Hüseyin Sözlü size kimsenin eksikliğini hissettirmeyecek.” diye konuştu.

Sarımazı Tekeli Parkı’nın Yörüklerin, Türkmenlerin kültür öğelerine yer verilerek yapıldığını söyleyen Başkan Sözlü, sözlerine şöyle devam etti: “Benim dedem de safkan Tekeli Yörüklerindendir. Türkmen demek, Yörük demek, herkesi kucaklayan demektir. Milleti ayrıştıran adamdan Türkmen olmaz. Cumhuriyetin bize kazandırdığı kardeşlik ruhunu 12 yılda parçaladılar. Türkiye’yi bu noktaya kim getirdi? Bu millete hafızasız muamelesi yapmaya kimsenin hakkı yok. Türkiye’yi ayrıştıranları 7 Haziran’da unutmayalım. Bu riyakar, totaliter ve baskıcı dönem bitmeli. 7 Haziran’dan sonra Türkiye aydınlık bir güne uyanmalıdır.”

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir