26 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / CEYHAN KENT KONSEYİ TOPLANDI…

CEYHAN KENT KONSEYİ TOPLANDI…

Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, Ceyhan’ı hak ettiği yerlere getirmek için Kent Konseyi üyeleri ve kanaat önderleri ile birlikte çalışacaklarını söyledi.

Ceyhan Kent Konseyi aylık olağan toplantısını Ceyhan Belediye Meclis salonunda gerçekleştirdi. Toplantıya Ceyhan Belediye Başkanı ve Ceyhan Kent Konseyi Başkanı Alemdar Öztürk ve Ceyhan Kent Konseyi yönetim kurulu üyeleri katıldı.
Toplantının açılışında konuşan Ceyhan Belediye Başkanı ve Ceyhan Kent Konseyi Başkanı Alemdar Öztürk, 3 yıllık süreçte bir şeyler yapmaya çalıştıklarını ancak önlerine sürekli engeller çıktığını anlattı.

Başkan Öztürk, siyasi nedenlerden dolayı konseyin bugüne kadar çalışmada yetersiz kaldığına dikkat çekerek, “Bundan sonra yolumuza hep birlikte kaldığımız yerden devam ederek Ceyhan’ı hak ettiği yerlere inşallah hep birlikte getireceğiz” dedi. Öztürk, Ceyhan’ın şimdiye kadar iktidarla buluşmamasının handikapını yaşadıklarını ancak bu yeni süreçin ilçe için büyük bir şans olduğunu ifade etti. Öztürk, Ceyhan’ın iktidarla buluşmasının ardından Ankara’nın Ceyhan’ın sesini duyduğunu ve bu süreçte Ceyhan’a 3 önemli bakanın geldiğini ve Milli Eğitim Bakanı’nın Ceyhan’a 4 yıllık bir üniversite kazandırılması konusuna sıcak baktığını söyledi.

Ceyhan Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi İşadamı Mustafa Aydar, toplantıda söz alarak genel kurul hakkında görüşlerini açıkladı. Aydar, Ceyhan için yapılacak ne varsa hep birlikte hareket etmek gerektiğini belirterek, Ceyhan Kent Konseyi’nin daha iyi işlev yapabilmesi için mutlaka kurumsallaşması gerektiğine inandığını dile getirdi

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir