26 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / CEYHAN KENT KONSEYİ BAŞKANLIĞINA SELAHATTİN GÜLER GETİRİLDİ…

CEYHAN KENT KONSEYİ BAŞKANLIĞINA SELAHATTİN GÜLER GETİRİLDİ…

Ceyhan Kent Konseyi 4.olağan Genel Kurulunu Öğretmenevi’nde gerçekleştirdi. Tek liste halinde gidilen seçimde, Genel Kurulda Divan Başkanlığını İbrahim İkidağ yaparken üyeliklerini Şeref Can ile Muhammet Bulut yaptılar.

İstiklal Marşı’nın okunması ve Saygı duruşunda bulunulmasının ardından bir konuşma yapan Ceyhan Kent Konseyi Başkan adayı, Ceyhan Bakkallar Odası Başkanı ve Ceyhan Belediyesi Ak Parti meclis üyesi Selahattin Güler, öncelikle İslam coğrafyasına yapılan saldırıları kınadığını söyledi.

Güler, “2009 yılından bu yana Kent konseyini kurumsallaştırmak istedik, fakat bir türlü kurumsallaştıramadık. Kent konseyi kanat önderleriyle kurulmuştur. Bundan sonra belediyemizden Kent konseyinin kurumsallaşması için destek istiyoruz” dedi.

CEYHAN’DA ÇOK ŞEYLER DEĞİŞECEK

Güler, öğrencilerin açık öğretim sınavlarına ilçe dışına çıkmadan Ceyhan’da girmeleri hususunda AK Parti Adana Milletvekili Tamer Dağlı ile yaptığı görüşmelerin olumlu geçtiğini ve bundan böyle açık öğretim sınavlarına Ceyhan’da gireceklerinin müjdesini verdi.

CEYHAN’I HAK ETTİĞİ YERE TAŞIYACAĞIZ

Kent Konseyi için yer tespiti konusunda çok titiz davrandıklarını ve kent konseyi binasında sosyal aktiviteler için bir kütüphanenin de olacağını belirten Selahattin Güler, “ bundan sonraki süreçte kanaat önderleri ile birlikte hareket ederek Ceyhan’ı hak ettiği yerlere taşıyacağız, Çünkü Ceyhan icraat bekliyor. Bizde kanaat önderleri ile birlikte icraatlarımıza başlayacağız. Tüm sorunları yerinde inceleyip Ceyhan için elimizi taşın altına koyacağız” dedi.

Selahattin Güler’in konuşmasının ardından 312 delegenin bulunduğu seçimlere geçildi. Tek adayın Selahattin Güler olması nedeniyle açık oylama yapıldı.. Yapılan oylamada Selahattin Güler Ceyhan Kent Konseyi Başkanı seçildi.

HAYIRLI OLSUN

Ceyhan Belediye Başkan vekili Ali Alper Boydak ise seçimi ardından yaptığı konuşmada Kent Konseyi Başkanlığına seçilen Selahattin Güler’e hayırlı olması temennisinde bulunarak” kent konseyi 2009 yılında kuruldu ve 4. Kongresini gerçekleştirdi. Hayırlı olsun. Şimdiye kadar mevcut yönetimler bir faaliyet gösteremedi. Ceyhan Belediyesi olarak bundan sonra kent konseyinin sonuna kadar destekçisi olacağız. İlçemiz için elimizden ne geliyorsa yapacağız.” Dedi.

Ceyhan Kent Konseyi seçimlerine Adana Esnaf Odaları Başkanı Nihat Sözütek, Oda ve dernek başkanları, Siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri, Muhtarlar ve esnaflar da katıldı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir