19 Mayıs 2024 , Pazar
Ana Sayfa / Bölgesel / CEYHAN KAYMAKAMLIĞI İFTAR ÇADIRI KURDU…

CEYHAN KAYMAKAMLIĞI İFTAR ÇADIRI KURDU…

Ceyhan Kaymakamlığı, şehir dışından gelen depremzedeler başta olmak üzere Ceyhan’da evine giremeyen depremzedelere hizmet vermek amacıyla 400 kişilik iftar çadırı kurdu. Ayrıca burada yapılan yemek her gün bir mahallede 600 vatandaşın evine götürülüp teslim edilecek.
Ceyhan Kaymakamı Dr. Bayram Yılmaz, Hükümet Konağı önü, Cumhuriyet Meydanı’nda kurulan iftar çadırında depremzedeler ve Ceyhanlılarla Ramazan’ın ilk orucunu açacaklarını ifade etti. İftar çadırının ramazan ayı boyunca hizmet sunacağını belirten Kaymakam Yılmaz, “Önceliğimiz depremzede vatandaşlarımızdır. Gerek ilçemizde, gerekse dışarıdan gelen depremzede vatandaşlarımıza ev sahipliği yapacağız. Ayrıca her gün bir mahallemizde 600 vatandaşımızın evine aynı yemekten götürüp teslim edeceğiz” dedi.
İlk günden bu yana vatandaşların yanında olduklarını dile getiren Dr Bayram Yılmaz, “İftar çadırımız Valiliğimiz tarafımızdan kuruldu. Devletimiz gereken yardımları yapıyor. Sosyal yardımlaşma ekibimizle vatandaşlarımızın her zaman yanındayız. Öksüz ve yetimlerin, muhtaç ve kimsesizlerin kollanıp gözetildiği, yardımlaşma ve dayanışmanın zirveye ulaştığı, millî ve manevi duyguların yoğun bir şekilde tezahür ettiği bir Ramazan ayına daha kavuşmanın huzurunu yaşıyoruz. Ramazan ayı boyunca, Kaymakamlığımızca ayni/nakdi yardımların en üst seviyede yapılmasına devam edilecek; Şehit aileleri, gaziler, dul, öksüz ve yetimlere, muhtaç ve kimsesizlere, depremzedelere, engelli ve yaşlılara ayrıca özen gösterilecektir. Kaymakamlığımızca, aşırı kalabalık ve gösterişe girilmeden, Kaymakamlık önünde depremzede vatandaşlarımızdan 400 kişiye iftar yemeği verecek şekilde Ramazan çadırı kurulmuştur. Kaymakamlığımız Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı imkanları ve isteyen Ceyhanlı Hayırsever hemşerilerimizin ve sivil toplum kuruluşlarının katkıları ile Ramazan ayı boyunca iftar yemeği verilecek, her akşam da, önceden haber verilecek bir mahallede evlere 600 kişilik yemek dağıtılacaktır” ifadelerini kullandı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir