26 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Ceyhan Belediyesinden Evde Sağlık Projesi…

Ceyhan Belediyesinden Evde Sağlık Projesi…

Ceyhan Belediyesi, ihtiyaç sahibi ve mağdur vatandaşlara yardım eli uzatmaya devam ediyor.

Ceyhan Belediyesi Halkla ilişkiler Müdürü Yakup Çelik, Belediye Başkan Vekili Ali Alper Boydak’ı temsilen muhtarlarla istişare yaparak evde yaşlı bakım birimiyle vasıtasıyla yardıma muhtaç yaşlı, kimsesiz vatandaşlara destek vermeye devam ettiklerini ifade ederek “ Belediye Başkan Vekilimiz Ali Alper Boydak’ın talimatları doğrultusunda yaşlı ve kimsesiz vatandaşlarımızın dertlerine çare olmaya devam ediyoruz” dedi.

Çelik, “bu çerçevede Bota Mahallesinde ikamet eden yardıma muhtaç; yıkık bir kulübede yaşam savaşı veren yaşlı bir vatandaşımızın evinin tamiratını yaptık. Ev eşyası ve yatak ihtiyaçlarının yanı sıra gıda yardımında bulunduk. Belediye Başkan Vekilimiz Ali Alper Boydak’ın talimatları doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” dedi.

BOYDAK: YAŞLI VE BAKIMA MUHTAÇ VATANDAŞLARIMIZN HER ZAMAN YANINDAYIZ

Ceyhan Belediye Başkan Vekili Ali Alper, Belediye olarak iyi ve kötü günlerinde daima vatandaşların yanlarında olduklarını ifade ederek “Amacımız yaşlı ve kimsesiz vatandaşlarımıza sevgi ve şefkatle yaklaşmak, hayatlarını kolaylaştırmak ve kendilerine yalnız olmadıklarını hissettirmektir. Evde yaşlı bakım birimimiz vasıtasıyla bu yöndeki çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” Dedi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir