26 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Ceyhan Belediyesinden çölyak hastalarına yardım…

Ceyhan Belediyesinden çölyak hastalarına yardım…

Ceyhan’da çölyak hastalarının tüketimine sunulan özel ürünlerin teminini kolaylaştırmak maksadıyla; Ceyhan Belediyesi öncülüğünde “ glütensiz gıda “ yardımı yapıldı.

Proje kapsamında, çölyak hastalarına glütensiz un, bulgur, irmik ve makarnadan oluşan gıda paketi yardımı elliye yakın çölyak hastası olan vatandaşımıza teslim edildi.

Ceyhan Murat Göğebakan Kültür Merkezi’nde ilk gıda paketlerinin hastalara teslimi için tören düzenlendi.

Programda konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Ceyhan Belediye Başkan Vekili Ali Alper Boydak; “ Çağımızın özel rahatsızlıklarından olan çölyak ile ilgili farkındalık yaratmak amacıyla sosyal belediyeciliğin gerektirdiği bir çalışma başlattık. Rahatsızlığı bulunan hemşerilerimize bir nebze katkımızın olması bizleri mutlu etti “dedi.

Törende söz alan Adana Çölyak Derneği Başkanı Safiye Çelik; “Çölyak hastalarına yapılan yardımlar ile ilgili çalışmaların en güzel örneğine Ceyhan’da rastlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ceyhan Belediyesi bu bağlamda hastalık ile ilgili kurumsal olarak proje geliştirip talepte bulunan ilk belediye diyebiliriz. Sayın başkana ve belediye çalışanlarına, soysal belediyecilik adına diğer belediyelere örnek olması temennisiyle teşekkür ediyorum” dedi.

Hasta ve hasta yakınları projeden duydukları memnuniyeti dile getirip; yapılan bu örnek çalışma için Ceyhan Belediye Başkan Vekili Ali Alper Boydak’a teşekkür ettiler.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir