27 Nisan 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Ceyhan Belediyesi Meclis Toplantısı Yapıldı…

Ceyhan Belediyesi Meclis Toplantısı Yapıldı…

Ceyhan Belediye Meclisi, 5393 sayılı Belediye Kanunu’nun 20. maddesi gereği 2019 yılı Mayıs ayı olağan toplantısını Belediye Başkan vekili Gürsel İlci başkanlığında gerçekleştirdi.

Murat Göğebakan Kültür Merkezi Belediye Meclis salonundaki toplantıda açılış ve yoklamanın ardından Atatürk ve aziz şehitler için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Başkan vekili Gürsel İlci, Meclis Üyelerinin Ramazan ayını tebrik ederek gündem maddelerini değerlendirdi. Gündemin 2. maddesinde, Belediyemiz 2018 Mali Yılı Bütçe Kesin Hesabının görüşülmesi, müşterek komisyonlara havale edilirken, 3. maddede, Ceyhan Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyetine üye seçiminin yeniden görüşülerek, Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar’ın komisyona alınması oy birliğiyle kararlaştırıldı.
Gündemin 4. maddesi, Adana ili, Ceyhan ilçesi Başören Mahallesi 1711 parsel için 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planına uygun olarak hazırlanan 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı talebi, İmar Komisyonu Başkanlığında Müşterek Komisyonlarda görüşülmesi, 5. madde, Kapalı Spor Salonu tahsisi ile ilgili meclisce karar alınması, 6. madde Meclis Üyeliğine yeni seçilmiş üyelerin boşalan Kanun ve Nizamname Komisyonu ile Doğal ve Engelsiz Yaşam Komisyonu üye seçimi ile 7.Madde de yer alan Memur Kadro İhdası biriminin açılması oy birliği ile kabul edildi.

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar’ın ek gündem maddesi olarak Meclise sunduğu Ceyhan Cemevinin mağduriyetini giderilmesi oy birliği ile gündeme alınırken, 8. Madde olarak yapılan oylamada Cumhur İttifakı’nın 13 ret oyuna karşılık, Millet İttifakı’nın 18 kabul oyu ile Cemevine yardım edilmesi meclisten geçerek kabul edildi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir