3 Mayıs 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Siyaset / Ceyhan belediyesi cadde ve bulvarları aralıksız temizliyor…

Ceyhan belediyesi cadde ve bulvarları aralıksız temizliyor…

Ceyhan Belediyesi sürdürdüğü temizlik çalışmaları kapsamında Ceyhan’ın bir çok bulvar ve caddelerini pırıl pırıl yaptı.

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar ve Adana Büyükşehir Belediyesi ekipleri koordinesinde Namık Kemal Mahallesi, Seyit Ahmet Arvasi Bulvarı ile Şehitler Bulvarı olmak üzere ana ve ara sokaklarda temizlik çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Pırıl pırıl bir Ceyhan için çalışan Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, trafik akışının yoğun olduğu ve vatandaşlar tarafından sıkça kullanılan ana alterler ve sokakları su arazözü, süpürge araçları, ravo süpürge yardımıyla ilaçlanarak deterjanlı ve tazzikli su ile yıkadı.

Tüm Mahallelere eşit hizmet götürdüklerini belirten Başkan Kadir Aydar, “Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, hummalı bir şekilde sürdürdüğü temizlik çalışmaları kapsamında sıcaklar nedeniyle oluşan kötü kokuların da giderilmesini sağlarken, çöp konteynerleri ilaçlanarak yıkanıyor. Geniş kapsamlı yapılan temizlik çalışmalarında titizlik ve özenle tüm mahallelerimizde tek bir çöp bile bırakılmadı. Büyükşehir Belediyemiz ile uyum içerisinde çalışan ekiplerimiz cadde ve sokakları deterjanlı sularla yıkayarak, vatandaşlarımıza mis gibi kokan bir Ceyhan’da yaşama imkanı sunmak için gayret gösteriyoruz. Hemşerilerimizin rahatı ve temiz bir çevre oluşturmak için gece gündüz demeden çalışmalarımızı hız kesmeden sürdüreceğiz.” dedi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir