26 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Çetin,”Tatile değil oy kullanmaya gidelim”…

Çetin,”Tatile değil oy kullanmaya gidelim”…

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, hükümetin aldığı 4,5 günlük 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı tatiline dikkati çekerek ” 1 Kasım öncesinin tatil yapılmasının nedenini iyi düşünün” diye halka çağrı yaptı. Çetin, “Tatile değil, sandığa gidelim ve bu sinsi planı bozalım” diye seslendi.

Adana’nın merkez ilçelerinde düzenlenen sohbet toplantılarında halkla buluşan Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, öğrenciler için 3 Kasım’a dek 5,5 gün, memurlar için ise 4.5 gün için alınan tatil kararlarına tepki gösterdi. Çetin, “Öğrenciler için 5,5 gün, memurlar için 4,5 gün tatil kararı aldılar. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının kutlandığı günlerde nedense hasta olup kutlamamaya çalışanlar bu defa da 29 Ekim’i tatil yapıyorlar. Neden? Hiç düşündünüz mü neden tatil yapıyorlar? 1 Kasım’da sandığa gidilmemesi için yapılan sinsi bir plan olması kuvvetle muhtemeldir” diye konuştu.

Kamu çalışanı memur ve işçiler ile öğrenciler için alınan “4,5 ve 5,5 günlük tatil kararlarının seçime katılımı düşürmeye yönelik bir hesap olduğuna dikkat çeken Başkan Soner Çetin, “Sinsi ve art niyetli bir plan hayata geçirilmek isteniyor” dedi ve ekledi: Cazip gözüken bu tatil bir aldatmaca ve kandırmacadır. Herkes ne olursa olsun 1 Kasım Pazar günü sandığa gitmelidir. Son 20 ayda 4 seçimi yaşamanın yol açtığı yılgınlık atılmalıdır. İnadına sandığa gidilmeli ve ‘ ne kadar az oy kullanılırsa o kadar iyi olur’ diyen AKP’’nin tatil rehaveti hesabı bozulmalıdır” dedi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir