26 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / ÇDSO’dan muhteşem konser…

ÇDSO’dan muhteşem konser…

Çukurova Devlet Senfoni Orkestrası (ÇDSO) “Cumhuriyet Bayramı Konseri”nde solist olarak, trombon sanatçısı ve aynı zamanda muhteşem bir sese sahip olan Tuncay KAYIŞ’ı ağırladı.

Orkestra şefi Murat GÖKTAŞ’ın yönetimindeki konser 28 Ekim Cuma akşamı saat 20.00’de Adana Büyükşehir Belediyesi Konser Salonu’nda gerçekleşti. Klavyede Alptekin GÜLTEKİN, basgitarda Koray KILIÇ, bağlamada Emre YILDIRIM, davulda Zafer GERDANLİ misafir solist olarak yer aldılar. Elbette ki Çukurova Devlet Senfoni Orkestrası sanatçıları müzik ziyafetinin yine baş aktörleriydi.
Programda, F.von Suppe’nin Hafif Süvari Uvertürü ve L.E.Larsson’un Trombon Konçertosu ile açılışı yapıldı ve Çanakkale Türküsü, Hekimoğlu, Yemen Türküsü, What a Woderful Word gibi sevilen şarkıların seslendirildi.

İzmir Marşı ile birlikte Çukurova Devlet Senfoni Orkestrası Çocuk Korosu ve Gençlik Korosu sahneye çıktı.Onuncu Yıl Marşı ve Fikrimin İnce Gülü şarkısı ile sonlandırılan program, Adanalı sanat severlerin unutamayacakları bir konser oldu.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir