6 Mayıs 2024 , Pazartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Çamlık Kafe, depremzedelere tesislerini açtı…

Çamlık Kafe, depremzedelere tesislerini açtı…

Adanalılara uzun zamandan beri hizmet veren Çukurova İlçesi Beyazevler Mahallesindeki Çamlık Kafe, örnek bir ev sahipliğine imza attı. Çamlık Kafe işletmecisi Yiğit Atikaslan’ın önderliğinde oluşturulan gönüllüler grubu, Adana’daki depremzedelerin dışında Hatay ve diğer illerden gelen depremzedeleri de konuk etmeye başladı.

Yaklaşık bin kişiye ev sahipliği yapacak olan Çamlık Kafe’de depremzedeler için tüm imkanlar seferber edildi. Barınma, yeme-içme ve tüm temizlik ihtiyaçlarının karşılanacağı tesiste sağlık alanında da moral desteği sağlanacak.

Depremzedelerin rahat etmesi konusunda büyük çaba gösteren gönüllüler grubundan Şenay Öztoprak ve Seyhan Belediye Meclis üyesi Duygu Atikaslan Açe, çok kısa bir zaman içerisinde bu çalışmayı hayata geçirdikleri belirterek, ‘’Öncelikle ülkemize geçmiş olsun. Vefat edenlere rahmet, yaralananlara acil şifalar diliyorum. Gönüllüler gurubu olarak Çamlık Kafe tesislerinde çok hızlı hareket ederek yaklaşık bin deprem zedeye kalacakları yer temini ile birlikte her türlü ihtiyaçlarını karşılamaya çalışacağız ve elimizden gelenin daha da fazlasını yapacağız. Gelen yardımlarımızla   insanlarımızı bir nebze de olsa rahatlatmaya çalışacağız. Depremzedeler için bizlere bu imkânı sunan ve yardım malzemeleri gönderen herkese teşekkür ediyoruz. Umarız bir daha böyle bir sıkıntı ve acı yaşamayız’’ dediler.

Tekstilci Ahmet Koska da ülkemizde derin yaralar açan depremden etkilenen insanlar için her türlü giyim kuşam malzemelerini temin ederek depremzedelerin bu ihtiyaçlarını karşılamaya çalışacakları ifade etti.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir