27 Nisan 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Camide ‘Dolandırıcılık’ Uyarısı!

Camide ‘Dolandırıcılık’ Uyarısı!

Kent genelindeki bin 490 camide ‘cuma namazı’nı kılmaya gelen yaklaşık 383 bin kişiye ‘siber dolandırıcılık’ uyarısı yapılıp, sosyal medya ve güvenli internet kullanımı noktasında imamlar aracılığıyla bilgilendirme yaptı.

Sabancı Merkez Camisi’nde merkezi sistemle kent genelinde cuma namazına gelenlere merkezi sistem üzerinden hitap edip, ‘Cuma Hutbesi’ veren, Adana İl Müftüsü Mehmet Taşçı, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Müftü Taşçı,  “Öyle çalışıyorlar ki, her zamana ve zemine göre bir yol buluyorlar. İnsanları kandırıp dolandırmak, onların paralarını çalmak için şeytanın bile aklına gelmeyecek yöntemlere başvurup, icatlar geliştiriyorlar” dedi.

Mehmet Taşçı, Ramazan ayı nedeniyle yapılan yardımlarla olarak hazırlanan ‘sahte ilanlar’ konusunda dikkatli olunması uyarısında bulunup, telefonda kendisini; hakim, savcı ve polis olarak tanıtan kişilere de itibar edilmemesini istedi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir