19 Mayıs 2024 , Pazar
Ana Sayfa / Bölgesel / Çalışmalar sürüyor…

Çalışmalar sürüyor…

Alemdar Öztük;İlçede düzenlenen modifiye araç tutkunları ile bir araya geldi,ardından Ceyhaspor maçında Ceyhanlılarla buluşan Öztürk daha sonra köy ziyaretleri çerçevesinde Altıgöz Majallesinde vatandaslarla bir araya gelmesi Çoşkuya dönüştü.
ÖZTÜRK; BU SEÇİM CEYHAN’A HİZMET SEÇİMİDİR, RAMAZAN KOLİSİ VAAD EDİLEREK İNSANLARI NE HALE DÜŞÜRÜYORLAR
İyi Parti Ceyhan Belediye Başkan Adayı Gönül ittifakı ile Ceyhanlıları birleştiren Alemdar Öztürk her gittiği yerde çoşkuyla karşılanıyor,Öztürk Kamyon Garajında düzenlenen Modifiye araç fuarını ziyaret sırasında Öztürk Araç tutkunları ile bir araya geldi.Daha sonra Ceyhan’ın milli takımı olan Ceyhanspor’un Adan 5 Ocak ile oynadığı maça giderek Ceyhanlı seyirciler ile bir araya geldi maçın ardından Köyden Mahalleye dönüşen Altıgöz mahallesini ziyaret eden Öztürk’ü vatandaşlar davul’larla karşıladılar.
RAMAZAN KOLİSİ VEREK HİZMET OLMAZ
İyi Parti Ceyhan Belediye Başkan adayı alemdar Öztürk,Bizim özümüz,Sözümüz Ceyhan,20 yıllık belediyecilik tecrübelerimizle Biz hizmet üretmeye geliyoruz ve biz kimseye oy hesabı yaparak bir şeyler vaad etmiyoruz,Çünkü bizim işimiz Ceyhan’a hizmet etme zamanıdır,Biz kimseye ramazan kolisi,Biz kimseye her hangi bir hediye vererek insanlarımızı kandırmıyoruz biz neysek odur,Bizim işimiz gücümüz Ceyhan’a hizmet etmektir dedi.
Bülent ÇELİKTEN.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir