27 Nisan 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın koronavirüs testi pozitif çıktı…

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın koronavirüs testi pozitif çıktı…

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar koronavirüse yakalandı. Karalar’ın koronavirüs testinin pozitif çıktığını CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut açıkladı.Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Ayhan Barut, Başkan Zeydan Karalar’ın koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı. Barut, paylaşımında, “Başkanımızın koronavirüs testinin pozitif çıktığını üzülerek öğrendik. Sağlık durumu iyi olan başkanımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. En kısa sürede sağlığına kavuşup aramıza dönmesini bekliyoruz” ifadelerini kullandı.
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın koronavirüs testi pozitif çıktı. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar da, sosyal medya hesabında paylaştığı videoda koronavirüs testinin pozitif çıktığını belirtti. Karalar, “Genel durumum iyi. Tedbir amaçlı gözetime aldılar doktor arkadaşlarımız, biraz da ısrar ederek. Genel durumum iyi. Bir sıkıntı yok. Lütfen siz de kendinize iyi bakın, kendinizi iyi koruyun. En kısa sürede tekrar buluşmak dileğiyle” diye konuştu.MANSUR YAVAŞ’TAN GEÇMİŞ OLSUN MESAJIAnkara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeydan Karalar’ın Kovid-19 testinin pozitif çıktığını üzüntüyle öğrendim. Başkanımıza en içten duygularımla geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Adana’da yürüyecek çok yolun var Başkanım, zor günleri de el ele aşacağız” ifadelerini kullandı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir