29 Nisan 2024 , Pazartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Büyükşehir Aladağ’da iftar verdi…

Büyükşehir Aladağ’da iftar verdi…

Adana Büyükşehir Belediyesi, merkez ve kırsal ilçelerde iftar sofraları kurarak, gönüllere hitap etmeyi sürdürüyor. Aladağ ilçesinde düzenlenen iftar programına katılan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar halkın yoğun ilgi ve sevgisiyle karşılaştı. Aladağlıların kalabalık şekilde katıldığı iftar programında, Ramazan ayının bereketini ve huzurunu birlikte idrak ettiklerini belirten Başkan Zeydan Karalar, hemşehrileriyle iftar sofralarında buluşmanın mutluluğunu yaşadığını kaydetti.

İftar programından önce bölge muhtarlarıyla bir araya gelen ve sorunları dinleyen, sohbet eden, yapılan ve yapılacak hizmetlerle ilgili bilgi veren Başkan Zeydan Karalar, Adanalılara ayrım gözetmeden, kime oy verdiğine bakmadan hizmet götürmeye kararlı olduklarını açıkladı.

Aladağ esnafını da ziyaret eden Başkan Zeydan Karalar, sorunları ilk ağızdan dinleme ve çözüm üretme konusundaki duyarlılığını sürdürdü.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir