19 Mayıs 2024 , Pazar
Ana Sayfa / Bölgesel / Bu Pazar Adana’da Sınava Girecekler Dikkat…

Bu Pazar Adana’da Sınava Girecekler Dikkat…

Adana Valiliği tarafından yapılan basın bülteninde, İl Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Müdürlüğü’nün 23-24 Aralık 2023 tarihlerinde yapılacak olan Adalet Bakanlığı sınavlarına (2023-Adli Yargı, İdari Yargı, Adli Yargı-Avukatlık) ilişkin önemli bir duyuru yapıldı.

Sınavlara katılacak adaylardan, nüfus cüzdanı veya T.C. Kimlik Kartını kaybedenler veya yeniden çıkarmak isteyenler için Sarıçam İlçe Nüfus Müdürlüğü’nün 23-24 Aralık 2023 tarihlerinde, Cumartesi ve Pazar günleri 07:00-14:30 saatleri arasında açık tutulacağı bildirildi.

Bu duyuru, sınavlara katılacak adayların mağduriyet yaşamaması için önemli bir adım olarak görülüyor. Sınav günlerinde nüfus cüzdanı veya T.C. Kimlik Kartı olmadan sınava giremeyecek olan adaylar, Sarıçam İlçe Nüfus Müdürlüğü’ne başvurarak gerekli belgelerini temin edebilecekler.

Adana Valiliği, bu duyuru ile sınavlara katılacak adayları bilgilendirerek, onların sınav sürecini sorunsuz bir şekilde tamamlamalarını sağlamayı hedefliyor. Bu uygulama, kamu hizmetlerinin vatandaşların ihtiyaçlarına duyarlı ve esnek bir şekilde sunulması adına önemli bir örnek teşkil ediyor.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir