26 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Ekonomi / Bu kez kadın şiddeti…

Bu kez kadın şiddeti…

Adana’da otomobilde sevgilisi 38 yaşındaki G.H., tarafından dövülen erkek 27 yaşındaki B.K.yi polis kurtardı. Olayı gören vatandaşlar kadının dayak yediğini sandı ama olay polis devreye girmesiyle ortaya çıktı.

Merkez Çukurova İlçesi’nde, park halindeki otomobilde bir erkek ile kadının kavga ettiğini gören vatandaşlar, kadının şiddet gördüğünü düşünerek polise haber verdi. Aynı ihbar 3 ayrı vatandaştan gelince, bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, otomobilde kavga eden çifte müdahale etti. Polisler, kız arkadaşı G.H.’den dayak yiyen B.K.’yi genç kadının elinden kurtardı.

Otomobilden ağlayarak inen B.K., “Benim bunca zamandan beri paramı yedi. Benden ayrılmak istiyor, ama ben 70 bin liramı istiyorum” dedi. Erkek arkadaşı olayı polislere anlatırken, G.H. de otomobilin içinde ağladı.

Aynı nedenle daha önce de karakolluk oldukları kaydedilen çift, birbirlerinden şikayetçi olmadı. Kız arkadaşının, ısrarla otomobile binmesini istediği B.K., “Ben onunla aynı otomobili binmem” diyerek polislerden yardım istedi. Bunun üzerine G.H., otomobille sevgilisi de yaya olarak olay yerinden ayrıldı. Taraflar şikayetçi olmayınca polis de işlem yapmadı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir