26 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Boydak,Vali Demirtaş’a COSB Hakkında Bilgi Verdi…

Boydak,Vali Demirtaş’a COSB Hakkında Bilgi Verdi…

Ceyhan Belediye Başkan vekili Ali Alper Boydak , ‘’Ceyhan Enerji İhtisas Endüstri Bölgesi’’ projesi ile ilgili düzenlenen toplantıda Adana Valisi Mahmut Demirtaş’a ‘’Ceyhan Organize Sanayi Bölgesi’’ projesinde alınan mesafe hakkında bilgi verdi.

Hazırlıkları devam eden Ceyhan Organize Sanayi Bölgesi’nin faaliyete geçirilmesi için var güçleriyle çalıştıklarını dile getiren Başkan Boydak, Türkiye için stratejik bir öneme sahip olan Ceyhan ilçemizde yapılacak yatırımların, ülkemizin 2023 yılı ekonomik hedeflerine ulaşmasında önemli katkılar sağlayacağını ifade etti.

Vali Demirtaş, Ceyhan OSB’nin son durumu ve yol haritası hakkında bilgi alışverişiyle süren toplantıda , çalışmaların titizlikle devam ettirilmesi için tüm kamu kurum ve kuruluşlarının üzerine düşen sorumlulukları yerine getirmesi gerektiğinin altını çizdi.

Toplantıya Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Ceyhan Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy, Ceyhan Belediye Başkan Vekili Ali Alper Boydak, Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç katıldı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir