26 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Boydak’tan Gazetecilere Yemek…

Boydak’tan Gazetecilere Yemek…

Belediye Başkan vekili Ali Alper Boydak 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle Ceyhanlı gazetecilerle bir araya geldi.

Ceyhan Öğretmenevi’nde düzenlenen akşam yemeğinde basın mensuplarıyla buluşan Boydak, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı. Basın mensupları ile sohbet eden Başkan vekili Boydak, tüm basın çalışanlarına işlerinde başarılar diledi.

Başkan Boydak, gazetecilerin ilçede yapılan ve yapılacak olan hizmetler konusundaki sorularına tek tek cevap verdi.

Ceyhan’da Kentsel dönüşümün Dr. Mahir Alp Boydak Bulvarı’ndan başlayacağını ancak öncesinde nehir ıslah çalışmalarının tamamlanması gerektiğini belirten Boydak, Ceyhan için en iyisini sunmanın gayretinde olduklarını ifade etti.

Cadde ve bulvarlardaki yol çalışmalarının Büyükşehir Belediyesi sorumluluğunda olduğunu belirten Başkan vekili Boydak, “Ceyhan Belediyesi olarak Büyükşehir Belediyesi ile uyum içerisinde çalışıyoruz. Kendi sorumluluğumuzdaki ara yollarda çalışmalarımız sürüyor. Yeni park, yeni spor sahası ve yüzme havuzu yapımı konusundaki çalışmalarımız da devam ediyor.” Dedi.

Boydak, merhum gazeteci İrfan Kurt’un isminin Kızılay Caddesi’nde bulunan ve halk arasında Üçgen Park diye bilinen Parka verilmesi konusundaki öneriyi de belediye meclisinde değerlendireceklerini ifade etti.

Konuşmaların ardından Başkan vekili Boydak, 10 Ocak Gazeteciler Gününü tekrar kutlayarak; Başkan Yardımcısı Zafer Bakır ile birlikte basın mensuplarıyla toplu fotoğraf çektirdi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir