26 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Boydak’tan Engellilere destek..

Boydak’tan Engellilere destek..

Ceyhan Belediye Başkan vekili Ali Alper Boydak, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Boydak, mesajında 3 Aralık Dünya Engelliler Gününün, tüm engellilerin sorunlarına ve ihtiyaçlarına dikkat çekmek, farkındalık oluşturmak açısından önemli bir tarih olduğunu belirtti.

Başkan Boydak , “Engelli vatandaşların hayatın her alanında, kimseye muhtaç olmadan, hayatlarını sürdürebilmeleri en temel insan hakkıdır. Huzurlu ve güvenli bir toplum oluşturulmasının yolu, engelli vatandaşlarımızın da toplumun ayrılmaz birer parçası haline getirilmesi ile mümkündür. Devletimiz, engelli vatandaşlarımızın yaşamlarının kolaylaştırılması ve iyileştirilmesi yönünde son yıllarda çok önemli yasal düzenlemeler yapmıştır. Engelli vatandaşlarımızın sorunlarının çözümü noktasında, Yerel Yönetimlerin, Sivil Toplum Kuruluşlarının, basın ve yayın organları ile toplumun her kesimindeki bireylerin, destek olması gerekmektedir.” Dedi.

Başkan vekili Boydak mesajını şöyle tamamladı:

“Her fırsatta onları kucaklayarak eşit ve değerli vatandaşlar olduklarını göstermeliyiz. Bu durum insanlık borcumuzun yanı sıra, çağdaş toplum ve sosyal devlet olmanın da en önemli gereğidir. Bu duygu ve düşüncelerle tüm engelli vatandaşlarımıza ve ailelerine sağlıklı, mutlu ve başarılı bir yaşam diliyorum.” dedi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir