5 Mayıs 2024 , Pazar
Ana Sayfa / Bölgesel / BOTAŞ LİMAN BAŞKANLIĞI; CEYHAN BÖLGE LİMAN BAŞKANLIĞI OLARAK DEĞİŞTİRİLDİ…

BOTAŞ LİMAN BAŞKANLIĞI; CEYHAN BÖLGE LİMAN BAŞKANLIĞI OLARAK DEĞİŞTİRİLDİ…

Ceyhan Ticaret Odası Ceyhan’ın geleceği konusunda olağan üstü çalışmalara imza atmaya devam ediyor.Hatay’ın Ceyhan sınırları içerisine kadar girmesi ile Hatay-Erzin sınır anlaşmasını Ceyhan lehine çevrilmesinin ardından bu kezde Botaş liman başkanlığının isminin Ceyhan Bölge liman başkanlığı olarak değiştirilmesi ile bundan böyle Burnaz sahilinden Tarsus sahillerine kadar Ceyhan liman başkanlığına bağlanarak genişlemesi Ceyhan için büyük bir şanstır.
CEYHAN- Ceyhan Ticaret Odası Olağan Meclis Toplantısı çoğunluğun katılımı ile gerçekleşti. Yapılan toplantıda meclis gündeminin görüşülmesinin akabinde Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Can CTO tarafından yürütülen lobicilik faaliyetleri kapsamında Botaş Liman Başkanlığı’nın isminin “Ceyhan Bölge Liman Başkanlığı” olarak değiştiği ve bunun yanı sıra sınırın Burnaz’dan Tarsus’a kadar genişletildiği müjdesini paylaştı.
CAN;İL OLMAYI HAK EDİYORUZ
Başkan Can yaptığı konuşmada Ceyhan’ın enerji ihtisas bölgesi olduğunu ve burada Toros Gübre,BTC,Ceyhan Serbest bölgesi,Botaş’ın yanı sıra ülkemizin nadide iş insanlarının tercih ettiği bir bölgemizdir. “Biz Ceyhan Ticaret Odası olarak, her zaman aslolan Ceyhan’ın menfaati diyerek yola çıktık Özellikle Ceyhan OSB’nin bölgeye kazandırılmasının ardından şimdi BOTAŞ Liman Başkanlığının isminin Ceyhan Bölge Liman Başkanlığı olarak değiştirilmesi ve sınırlarının genişletilmesi ilçemiz için çok önemli bir gelişme. Ektiğimiz tohumların meyvesini görmenin mutluluğunu siz Meclis üyelerimle paylaşmaktan gurur duyarım dedi ve Ceyhan sahipsiz değildir bizler Ceyhan’lı olarak Ceyhan’ı İl olarak görmek istiyoruz bölge olarakta İl olmayı hak ediyoruz dedi.
GÜMRÜK MÜDÜRLÜĞÜ VE DENİZ TİCARET ODASINI İSTİYORUZ
Başkan Can Ceyhan’ın bölgemiz bir enerji üssüdür ve ülkemizde bulunan serbest bölgeleri kıyasladığımızda Ceyhan serbest bölgesinin ülkemiz açısından can damarlarından biridir ve sahilimizde birçok sınır kapımız vardır ve bu yüzden yatırımcıların ve iş insanlarının tercih ettiği bölgemizdir. Ceyhan öncelikle il yapılmalı ve gümrük müdürlüğü ile deniz Ticaret Odasının’da kurulması kaçınılmaz olmuştur

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir