19 Mayıs 2024 , Pazar
Ana Sayfa / Bölgesel / BİRİ SEYHAN’A DİĞERİ CEYHAN’A TALİP…

BİRİ SEYHAN’A DİĞERİ CEYHAN’A TALİP…

CHP’nin 9. Genel Başkanı Manisa Milletvekili Özgür Özel’i Adana’dan destek veren 2 isim PM’nin yeni üyesi Adana Milletvekili Burhanettin Bulut ile birlikte ziyaret etti.

Geçmiş dönem Ceyhan Belediye Başkanı seçilen ancak görevden uzaklaştırılan Kadir Aydar, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i ziyaret etti. CHP Adana Milletvekili Parti Meclisi Üyesi Burhanettin Bulut  ve geçmiş dönem CHP Adana İl Başkanı ve Seyhan Belediye Başkanlığına aday adaylığını açıklayan Av. Emrah Kozay da ziyarete eşlik edenler arasında yer aldı ve birlikte fotoğraflar çektirildi.

Adana eski İl Başkanı ve Seyhan Belediye Başkanlığına aday adaylığını afiş ve pankartlarla açıklayan Av. Emrah Kozay, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ziyaretiniş X hesabından, “38.Kurultayımızda halkımızın ve partililerimizin arzuladığı değişimi gerçekleştirerek Genel Bşk. seçilen sn.@eczozgurozel’i ve PM’ye seçilerek Adana’mızı temsil etme onurunu yaşayan mv. @eczburhanBulut’u tebrik ediyor; ülkemize, kentimize ve partimize hayırlı olmasını diliyorum.” ifadeleri ile paylaştı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir