27 Temmuz 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Bir Maraton, Binlerce Umut…

Bir Maraton, Binlerce Umut…

Her yıl farklı maratonlarda koşan LÖSEV gönüllüleri, hem sağlıklı yaşama dikkat çekiyor hem de lösemi ve kanserle mücadele eden çocukların yaşamlarına olumlu katkılarda bulunuyor. Gönüllüler, çocukların kapalı kapılar ardında yürüttükleri bu zorlu mücadelede yanlarında olduklarını gösteriyor.

Eğitim Projeleri ile Destek: ‘Canım Kardeşim Ders Evleri’

LÖSEV, ‘Canım Kardeşim Ders Evleri’ projesi ile lösemi ve kanserle mücadele eden çocukları, okul müfredatına uygun derslerle ve etütlerle destekliyor. LSV Eğitim Kurumları ile iş birliği içinde yürütülen projelerle, bu çocuklar kolej statüsünde eğitimler alarak hayata daha güçlü bir şekilde tutunuyorlar.

Koşar Adım LÖSEV Takımına Katılma Çağrısı

Türkiye‘nin dört bir yanından gönüllüler, spor ve sosyal sorumluluk ruhunu birleştirerek, LÖSEV’in düzenlediği maratonlara katılıyor. LÖSEV, daha fazla kişiyi bu anlamlı harekete davet ederek, “Sen de Koşar Adım LÖSEV Takımında yer alabilirsin” mesajı veriyor. Gönüllüler, bireysel veya şirket adına başlattıkları online bağış kampanyaları ile çocukların eğitimine destek oluyorlar.

Sonuç: Koşarken Hayatları Değiştiriyorlar

Koşar Adım LÖSEV Takımı, maratonlar aracılığıyla sağlık, eğitim ve umut dolu bir gelecek için çocuklara destek olmaya devam ediyor. Gönüllülerin bu özverili çabaları, hem farkındalık yaratıyor hem de lösemi ve kanserle mücadele eden çocuklara eğitim ve moral desteği sağlıyor. Maratonlar, sadece birer yarış olmaktan çıkıp, lösemili çocuklar için umut dolu kilometreler haline geliyor.

 

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir