19 Mayıs 2024 , Pazar
Ana Sayfa / Bölgesel / Bir iş yerine silahlı saldırı düzenleyen 3 kişi tutuklandı…

Bir iş yerine silahlı saldırı düzenleyen 3 kişi tutuklandı…

Adana‘nın merkez Seyhan ilçesindeki bir iş yerine silahlı saldırıya ilişkin gözaltına alınan 5 şüpheliden 3’ü tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Gasp Büro Amirliği ekipleri, Ziyapaşa Bulvarı’nda 15 Aralık‘ta cerrahi maske takan motosikletli 2 kişinin bir iş yerine otomatik tabancayla ateş açması üzerine başlattığı çalışmayı tamamladı.

Bölgedeki güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen ekipler, motosikletteki şüphelilerin S.Ç. (24) ve F.S. (22) olduğunu belirledi.

Polis, S.Ç. (24), F.S. (22) ile olayla bağlantısı bulunduğunu değerlendirdiği F.D. (29), C.T. (29) ve F.A’yı adreslerine düzenlediği operasyonla gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden S.Ç, F.S. ve F.D. nöbetçi hakimlikçe tutuklandı, C.T. ile F.A. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Ziyapaşa Bulvarı’nda, 15 Aralık 2022’de, devriye görevi sırasında silah sesleri duyan bekçiler, motosikletli 2 kişinin kaçtığını fark edince durumu telsizle diğer ekiplere bildirmiş, bölgeye gelen polis, şüphelileri yakalamak için çalışma başlatmıştı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir