4 Mayıs 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / BinBin şehir festivali Adana’da…

BinBin şehir festivali Adana’da…

Hizmet verdiği bölgelerde BinZone Test Sürüş Alanları kuran BinBin, Adana halkına hem güvenli scooter kullanımı hakkında bilgiler verecek hem de konforlu sürüş deneyimi yaşatacak. Adanalılar aynı zamanda festival havasında geçecek etkinliklerde sürpriz hediyelerle keyifli bir günün tadını çıkaracak.

 Kısa mesafeli yolculuklarda çevreci ve pratik bir ulaşım alternatifi sunan BinBin, hizmet verdiği bölgelerde kurduğu ‘BinZone’ adı verilen deneyim alanındaki etkinliklerine Adana’da devam ediyor. 20 Ağustos Cumartesi günü Adana M1 AVM’de katılımcılarla buluşacak BinBin, hem güvenli scooter kullanımı hakkında bilgiler verecek hem de ücretsiz bir biçimde kullanıcılara sürüş deneyimi yaşatacak.

Öğlen 14.00’te başlayıp akşam 22.00’ye kadar sürecek etkinlik, festival havasında geçecek. Etkinlik kapsamında ücretsiz sürüş deneyiminin yanı sıra müzik yayını ve çeşitli ikramlar olacak. BinBin, hediye çarkıyla pek çok farklı hediye ve cüzdan bakiyelerini de Adana halkıyla paylaşacak.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir