19 Mayıs 2024 , Pazar
Ana Sayfa / Bölgesel / Beşiktaşlılardan Yürekleri “Isıtan” Hareket…

Beşiktaşlılardan Yürekleri “Isıtan” Hareket…

Adana Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Dt. İsmail Erdem ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Çocuk Esirgeme Kurumu’nda bulunan 60 çocuğa kışlık mont, eşofman takımı ve ayakkabıdan oluşan kıyafet yardımında bulundu.

“ÇOCUKLARIMIZI KANATLARIMIZ ALTINA ALMAK İSTEDİK”

Adana Beşiktaşlılar Derneği Başkan Erdem, “Yılda 3-4 defa sosyal yardım projesi ile vatanımıza, Beşiktaş’ımıza ve Adana’mız için faydalı işler yapmak başlıca hedeflerimizden, topluma yarar sağlamanın en güzel yollarından biri çocuklarımızı kanatlarımızın altına almak olduğunu düşündük. Bu soğuk kış günlerinde Kartal kanatlarımızı olabildiğince geniş açarak altına alabildiğimiz kadar çok çocuk almak istedik” diye konuştu.

“HATAY ÇADIR EVLERİ’NE YARDIM PROJEMİZ VAR”

Adana Beşiktaşlılar Derneği’nin 1994 yılında kurulan en eski Beşiktaş derneklerinden olduğunu, 1,5 yıldır da başkanlık yaptığını ifade eden Dt. İsmail Erdem, “Bağış kampanyamıza dernek üyelerimiz inanılmaz özveri ile sahip çıktı ve hatırı sayılır bir bağış miktarı topladık. Hatta hemen akabinde plânladığımız Hatay Çadır Evleri’ne yardım projesi için de bütçeyi oluşturduk. 15-20 gün içerisinde ailelerimiz ile deprem bölgesine gidip bize gösterilen ihtiyaç sahibi ailelere birebir dokunup soğuk kış günlerinde kartal kanatlarını orada da çırpacağız” şeklinde konuştu.

“KATKI KOYAN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Dernek olarak amaçlarının iz bırakmak, dokunduğumuz insanların, canlıların hayatında olumlu izler bırakmak olduğunu ifade eden Başkan Erdem, “İnsanlık için bir şeyler yaparken, insanca yapmaya çalışıyoruz. Sevginin iyileştirdiğine inanıyoruz, yolumuzu asla iyilikten şaşırtmıyoruz. Beşiktaş camiasının da genlerinde bu var zaten. Beşiktaş, futbol mahallesinin ağabeyidir. Spor kulübü olmak sadece sahada başarılar ile değil; toplumsal duruş göstermek, vatanına ve insanlığa faydalı projeler üretmeyi de gerektirir. Beşiktaş’ımız da bu konuda her zaman öncü kulüp olmuştur. Biz de camia genlerimizde var olan bu özelliği derneğimizin de öncelikli hedefleri arasına koyduk. Katkı koyan herkese çok teşekkür ediyorum. Fenerbahçeli Galatasaraylı yurt içi yurt dışı öyle güzel dönüşler aldık ki herkese minnettarız” dedi.

Dt. İsmail Erdem ve dernek Yönetim Kurulu üyeleri daha sonra çocuklara hazırlanan hediye paketlerini dağıttı, ardından hep birlikte sunulan yemek ve tatlı ikramını yediler.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir